خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۲ نفر مامورنما با ۴ فقره شکایت در پیشوا

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 13 خرداد 1405 - 09:21
پیشوا- فرمانده انتظامی پیشوا از دستگیری ۲ نفر متهم که با سوءاستفاده از لباس و کارت‌های جعلی، خود را مامور انتظامی معرفی و اقدام به اخاذی از شهروندان می‌کردند، خبر داد.
شناسايي،كلانتري،متهمان،اعلام،قرار،سپهر،اخاذي

به گزارش مشرق، سرهنگ کارآگاه سید اکبر عربی، صبح چهارشنبه در تشریح جزئیات این خبر اعلام کرد: در پی اعلام چندین فقره شکایت مردمی مبنی بر اخاذی توسط افراد مامورنما در سطح حوزه قضایی کلانتری ۱۲ طاق سپهر، شناسایی و دستگیری آنان در دستور کار ویژه ماموران این کلانتری قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی میدانی، موفق شدند هر ۲ متهم را شناسایی، تحت تعقیب قرار داده و طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.
در بازرسی از مخفیگاه متهمان، تعداد قابل توجهی کارت شناسایی جعلی و البسه نظامی کشف و ضبط شد.
سرهنگ عربی با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی تصریح کرد: تا کنون ۴ نفر از شهروندان که توسط این افراد مامورنما مورد تهدید و اخاذی قرار گرفته بودند، با مراجعه به کلانتری ۱۲ طاق سپهر، علیه متهمان اعلام شکایت کرده‌اند.
فرمانده انتظامی شهرستان پیشوا در پایان تاکید کرد: از شهروندان می‌خواهیم در برخورد با افراد مدعی ماموریت، حتماً کارت شناسایی رسمی آنان را مطالبه کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.