خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف شیشه از بیمار بستری در سمنان؛ متهم روانه زندان شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 دی 1404 - 12:19
سمنان- فرمانده انتظامی سمنان از کشف مقادیری شیشه از بیمار بستری بیمارستانی در سمنان خبر داد و گفت: متهم روانه زندان شد.
سمنان،مخدر،مواد،شيشه،عرب

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس عرب صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی سمنان، اظهار داشت: ماموران کلانتری ۱۳ گلستان با اشراف اطلاعاتی متوجه نگهداری مواد مخدر از نوع شیشه توسط بیماری در بیمارستان سمنان شدند.
وی با اشاره به اینکه بیمار فردی سابقه دار و معتاد به مواد مخدر است، افزود: این فرد در یکی از بیمارستان های سمنان بستری و مواد مخدر را نگهداری کرده بود.
فرمانده انتظامی سمنان با اشاره به انجام هماهنگی های قضایی برای بازرسی محل، اظهار داشت: از متهم مقادیری مواد مخدر شیشه کشف و ضبط شده است.
عرب در ادامه اضافه کرد: متهم با تشکیل پرونده و دستور قضایی روانه شده است.
وی افزود: از شهروندان درخواست داریم تا موارد مشکوک را اطلاع دهند تا موضوع رسیدگی شود.