خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم حساس‌سازی مدیران دستگاه‌های اجرایی نسبت به آسیب های اعتیاد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 تیر 1398 - 13:44
بندرعباس - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دنبال حساس‌سازی در مدیران دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌ها در راستای توجه به آسیب‌های اعتیاد در
اجتماعي،تعاون،رفاه،توجه،مواد،بنيادين

به گزارش خبرنگار مهر، هادی ابراهیمی ظهر چهارشنبه در همایش پیشگری از آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: نفت ستاره یکی از پنج شرکتی است که در بحث همیار کارکنان دفاتری را ایجاد کرده است و امیدواریم در سایر شرکت‌ها نیز این رویکرد اتخاذ شود.
وی عنوان کرد: رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با توجه به اصل بنیادین سه جانبه گرایی و اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدرایجاد اینگونه دفاتر برای مشارکت بیشتر دولت، کارگر و کارفرما در جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشریح کرد: اینگونه همایش‌ها در راستای سیاست‌های برنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف حساس‌سازی مدیران دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و عمده ذی‌النفعان جامعه کارگری در توجه به آسیب‌ها اجتماعی و توجه بیشتر در راستای اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر با توجه به اصل بنیادین سه جانبه‌گرایی برگزار می‌شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اذعان کرد: طبق ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه استانی باید کاهش ۲۵ درصدی نرخ مصرف مواد مخدر در میان جامعه کارگری را مشاهده کنیم که برگزاری چنین همایش‌هایی می‌تواند ما را به این مهم برساند.