خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هاشمیان به باشگاه پرسپولیس: نیازی به وحید امیری ندارم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 25 مرداد 1404 - 09:30
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس رسما به مدیران این باشگاه اعلام کرده که نیازی به وحید امیری ندارد.
وحيد،اميري،پست،تيم،هاشميان

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی خود را برای اولین بازی فصل برابر فجر سپاسی آماده می‌کند که سرمربی این تیم رسما به مدیران این باشگاه اعلام کرده که با توجه به تعدد وینگر در این تیم، نیازی به وحید امیری ندارد.
در روز‌های اخیر وحید هاشمیان از وحید امیری در پست مدافع چپ استفاده کرده بود و از عملکرد این بازیکن در این پست رضایت نداشت.
نکته وحید امیری هم در جلسه‌ای اختصاصی با وحید هاشمیان رسما به او گفته که پست تخصصی‌اش وینگر است و به همین دلیل کارایی مطلوبی در پست دفاع چپ ندارد.
سرمربی پرسپولیس به همین خاطر به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده از آنجا که پست تخصصی امیری وینگر است و این تیم هم تعداد زیادی بازیکن در این پست دارد، نیاری به وحید امیری ندارد.
وحید امیری که در پایان فصل در لیست مازاد بود، بعد از کش و قوس‌های فراوارن قراردادش تمدید شد و حالا نتوانسته نظر وحید هاشمیان را از نظر فنی جلب کند.
با این شرایط باید دید در روز‌های آینده چه سرنوشتی برای امیری رقم خواهد خورد.