خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از هرمزگان؛ سرزمین آفتاب و دریا، تا کربلا، سرزمین عشق و حماسه

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 15 مرداد 1404 - 18:30
از میان گرمای سوزان هرمزگان و امواج آرام خلیج فارس، سیل عاشقان حسینی به حرکت درآمده و 50 هزار نفر از مردم استان از کیش و قشم تا حاجی آباد و بندرعباس و دیگر شهرها و روستاها، دل به جاده عشق سپرده اند تا با پای پیاده، به حماسه عظیم اربعین بپیوندند.
سالار،هرمزگان،شهيدان،عشق،حسين،وصال،ارادت،ميثاق،سرور،مسيري،كر ...

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری تسنیم دفتر جزایر خلیج فارس، این کاروان بزرگ و عاشق، با کوله‌باری از شور و اشک و با آرزوی وصال، گام در مسیری گذاشته که هر قدمش، تجدید میثاق با سرور و سالار شهیدان است.
عجب تصویر زیبایی این روزها ثبت شده از عشق و علاقه عاشقان سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) در این خطه از ایران اسلامی؛ این روزها، دریایی از ارادت به سمت سرچشمه کرامت در حرکت است.
پنجاه هزار زائر، از گوشه و کنار استان هرمزگان، با هر سن و سالی و از هر قشری، دل به جاده عشق سپرده‌اند تا در حماسه اربعین حسینی سهیم باشند؛ از میان این سیل جمعیت، سی هزار مرد و بیست هزار زن، با کوله‌باری از دلتنگی و آرزوی وصال، مرزها را در نوردیده‌اند.
این تنها یک سفر نیست؛ یک پیمان دوباره با سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) است.
مردان و زنانی که سال‌ها در حسرت این راه بوده‌اند، امروز قدم در مسیری گذاشته‌اند که هر گامش، ذکر مصیبت و هر لحظه‌اش، درس آزادگی است.
چه بسیار خانواده‌هایی که با کودکان خردسال و نوزادانشان، سختی راه را به جان خریده‌اند.
آغوش مادران، گهواره‌ای برای خواب آرام نوزادان در مسیر پیاده‌روی شده است و دست‌های پدران، تکیه‌گاه فرزندانشان در این طریق پرشکوه.
این شور و شوق، نشان از عشقی است که مرز جغرافیا نمی‌شناسد و در دل‌ها ریشه دوانده است.
برخی از این زائران، برای نخستین بار است که طعم این پیاده‌روی را می‌چشند.
این اولین قدم، اولین نگاه و اولین نفس در هوایی است که بوی کربلا می‌دهد.
اشک‌ها و لبخندها در هم آمیخته و هر کدام داستانی از دلدادگی را روایت می‌کند.
هر موکب، پناهی برای خستگی و هر سلام، پیوندی با اهل بیت.
انگار تمام هرمزگان، با نخل‌های صبور و امواج آرامش‌بخش خلیج فارس، به کربلا پیوسته است.
راهی شدگان از هرمزگان ، تنها بخشی از حکایت بزرگ مردمی است که عشق حسین (ع) را در قلب‌های خود جای داده‌اند و برای تجدید میثاق با او، از دورترین نقاط کشور، راهی این مسیر نورانی شده‌اند.
این پیاده‌روی، نمایشی بی‌نظیر از وحدت و همدلی است که در آن، هر قدمی، پیامی از ارادت و وفاداری به سیدالشهداء است.
انتهای پیام/7558