خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«فیلم‌نگار» در جستجوی فرمول جشنواره‌ها؛ شماره جدید منتشر شد

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 30 خرداد 1405 - 17:00
ماهنامه تخصصی «فیلم‌نگار» در دویست و هفتاد و هشتمین شماره خود، به واکاوی رویکردهای آشکار و پنهان پنج فستیوال معتبر جهانی در حوزه فیلمنامه‌نویسی پرداخت.
سينماي،شماره،فيلمنامه،تحليل،سينمايي،بررسي،www،فارابي،مطالب،بنياد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، شماره دویست و هفتاد و هشتم ماهنامه «فیلم‌نگار» با موضوع اصلی «استراتژی‌های روایت در سینمای جشنواره‌ای» منتشر شد.
در این شماره، رویکردهای پنج فستیوال مهم سینمایی جهان شامل کن، لوکارنو، ونیز، برلین و ساندنس از زوایای گوناگون و با تاکید بر راهبردهای فیلمنامه‌نویسی مورد بررسی قرار گرفته است.
از دیگر مطالب شاخص این شماره، برگزاری پنجمین نشست «روایت‌نگار» است.
در این میزگرد تخصصی، حسین معماری (استاد دانشگاه و فیلمساز)، آنتونیا شرکا (مدرس، منتقد و مترجم سینما) و امید رنجبر (پژوهشگر حوزه روایت‌شناسی و سینمای مؤلف)، نسبت و چالش‌های سینمای ایران در تعامل با جشنواره‌های خارجی را تحلیل و واکاوی کرده‌اند.
همچنین مطالب ویژه‌ای ازجمله فیلمنامه «بدون قرار قبلی» نوشته فرهاد توحیدی و مهدی تراب‌بیگی و فیلمنامه برنده جوایز جهانی «آناتومی یک سقوط» نوشته ژوستین تریه و آرتور هاراری، بخش نقد و تحلیل: بررسی و تحلیل فیلمنامه‌های آثار روز سینمای جهان، نقد و بررسی فیلمنامه های فیلم های روی پرده سینمای ایران؛ بخش پژوهشی: مقالات تحلیلی در حوزه اقتباس و تحلیل مؤلفه‌های سینمای جشنواره‌ای نیز در شماره جدید «فیلم‌نگار» منتشر شده اند.
نسخه الکترونیکی شماره ۲۷۸ «فیلم‌نگار» در ۱۱۲ صفحه، به صاحب‌امتیازی بنیاد سینمایی فارابی و مدیرمسئولی و سردبیری مصطفی محمودی، هم‌اکنون از طریق وب‌سایت فیلم‌نگار به آدرس www.filmnegar.ir و پلتفرم فیدیبو به نشانی www.fidibo.com با قیمت یکصد هزار تومان در دسترس سینماگران، استادان دانشگاه، دانشجویان و پژوهشگران و علاقمندان سینما و فیلمنامه نویسی قابل دریافت است.