خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ کشته در پی تیراندازی در منهتن

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 07 مرداد 1404 - 09:06
مظنون حمله در منهتن پس از کشتن حداقل ۴ نفر، از جمله یک افسر پلیس، خودکشی کرد.
منهتن،نيويورك،پليس،شين،مظنون،آسوشيتدپرس،منبع

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - مظنون که شین تامورا شناسایی شد، پس از کشتن حداقل چهار نفر، از جمله یک افسر پلیس، در یک آسمان‌خراش در میدتاون منهتن، خود را باگلوله کشت.
این حادثه روز دوشنبه رخ داد و در آن یک مرد مسلح در یک ساختمان اداری در میدتاون منهتن آتش‌گشود.
دو منبع مطلع به آسوشیتدپرس گفتند که مظنون، شین تامورا از ایالت نوادا بوده است.
منابع تأیید کردند که او در نهایت خودکشی کرده است.
جسیکا تیش، کمیسر پلیس نیویورک، گفت که تامورا در لاس‌وگاس زندگی می‌کرد و با رانندگی از ایالت‌های مختلف به نیویورک آمده بود.
به گفته وی، او احتمالاً به تنهایی عمل کرده و تحقیقات درباره انگیزه احتمالی او ادامه دارد.
اریک آدامز، شهردار نیویورک، اعلام کرد که چندین نفر نیز زخمی شده‌اند.
او در شبکه‌های اجتماعی از مردم خواست تا در محل خود بمانند، زیرا پلیس در حال بازرسی طبقه‌به‌طبقه ساختمان است.
این آسمان‌خراش در منطقه شلوغ میدتاون منهتن، در فاصله چند بلوکی از سنترال پارک قرار دارد و میزبان برخی از بزرگ‌ترین شرکت‌های مالی آمریکا، از جمله دفتر بلک‌استون و KPMG، کنسولگری ایرلند و مقر لیگ ملی فوتبال (NFL) است.
منبع: آسوشیتدپرس