خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی در رونق این صنعت تأثیرگذار است

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 19:28
مدیرکل صداوسیمای مرکز کرمانشاه با اشاره به اضافه شدن بخش برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران به دومین جشنواره پویانمایی گفت: برگزاری این جشنواره نقش مهمی در رونق این صنعت دارد.
كرمانشاه،جشنواره،استان،برگزاري،پويانمايي،عروسكي،ملي،ايران،بر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، افشین امیری در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران که در تالار انتظار کرمانشاه در حال برگزاری است اظهار داشت: دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران از امروز تا 20 تیرماه در کرمانشاه برگزار می‌شود.
وی گفت: این جشنواره با شعار «ایران پویا، کرمانشاه زیبا» در بخش‌های سریال، مجموعه پویانمایی، فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند، موشن‌گرافی و جلوه‌های بصری و عروسکی و بخش‌های موضوعی شعار سال، مقاومت، دفاع مقدس، سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی، تهاجم سیاسی و فرهنگی و دستاوردهای اجتماعی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در حال برگزاری است.
مدیرکل صداوسیمای مرکز کرمانشاه عنوان کرد: چهارشنبه 19 تیرماه در جریان برگزاری جشنواره پویانمایی 6 کارگاه آموزشی و علمی با حضور اساتید و صاحب‌نظران برجسته برگزار می‌شود.
وی افزود: 1530 اثر توسط 34 نفر از داوران دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران بررسی شد که 355 اثر به بخش نهایی راه پیدا کردند.
امیری گفت: به مناسبت هفته فرهنگی کرمانشاه، برنامه‌های عروسکی چهار گروه خاله شادونه، ململ، رنگین کمان و عمو مهربان در سالن امام خمینی(ره) کرمانشاه و سایر شهرستانهای استان برگزار شده یا در حال برگزاری است.
وی افزود: در این جشنواره پویانمایی بیش از 3500 دقیقه برنامه از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های کرمانشاه در شبکه‌های ملی و فراملی به نمایش گذاشته خواهد شد و علاوه بر این 32 شبکه استانی با تولید تیزر و مستند ظرفیت‌های کرمانشاه را در جغرافیای ایران اسلامی روایت می‌کنند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه گفت: اجرای این مراسم در استان می‌تواند نویدبخش روز‌های خوب و خوشی برای این مردم باشد به خصوص اینکه در این استان با توجه به زلزله سال‌های اخیر روحیه این مردم نجیب تحت تأثیر آلام روحی و جسمی قرار گرفت.
وی بیان کرد: شادپیمایی‌ها و برنامه‌های جنبی در هفته برگزاری این جشنواره در استان کرمانشاه برگزار و تمامی این برنامه‌ها از شبکه‌های رسانه ملی پخش شده و این فرصتی مغتنم برای استان کرمانشاه در نشان دادن قابلیت‌ها و ظرفیت‌های نهفته‌اش خواهد بود.
امیری با اشاره به اینکه یکی از اهداف برگزاری این جشنواره توجه مردم به جاذبه‌های گردشگری و زیبایی‌های استان کرمانشاه است عنوان کرد: از اهداف استانی برگزاری این جشنواره برپایی شور و نشاط و همدلی در بین مردم استان با توجه به آسیب‌های زلزله و سیل است.
وی افزود: سرزمین کرمانشاه، سرزمین مادران و پدران مقاوم، ایثارگر و فداکاری است و جنگ از این خطه مقاومت آغاز و در این خطه پایان یافت و این استان همواره میزبان زائران اهل‌بیت (ع) بوده و هست و در دوران دفاع مقدس مردم این خطه آزمایش خود را با سربلندی و تقدیم 9800 شهید، بیش از 20 هزار جانباز و 1800 آزاده تقدیم پس دادند.
انتهای پیام/ش