خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران توسط مردم مغرب و موریتانی

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 31 خرداد 1404 - 13:28
مردم مغرب و موریتانی تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران و نوار غزه را محکوم کردند.
رژيم،غزه،تظاهرات،ايران،صهيونيستي،حمايت،تجاوزات،تجاوز،آمريكا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مردم مغرب با برپایی 85 تظاهرات ضدصهیونیستی در 60 شهر این کشور از جمله تطوان، ناظور، طنجه و مکناس (شمال) انزکان، تزنیت، ایت ملول و اکادیر (مرکز) تازه (شرق) دارالبیضاء، جدیده و تیفلت (غرب) شعارهایی در حمایت از ایران در پاسخ به تجاوزات رژیم اسرائیل و مقاومت فلسطینی سردادند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات با حمل پرچم‌های فلسطین شعارهایی در محکومیت نسل کشی ساکنان غزه و کوچ اجباری آنان سردادند.
تظاهرات کنندگان مغرب پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها شعارهای در حمایت از ایران در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی نوشته شده بود.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، شهروندان موریتانی پس از برگزاری نماز جمعه در نواکشوط (پایتخت) تظاهرات ضد صهیونیستی برپا و حمایت آمریکا از رژیم اسرائیل در تجاوز به ایران و نواز غزه را محکوم کردند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات فریاد زدند «تجاوز علیه ایران محکوم است»، «درود بر غزه سرافراز»، « آمریکا جایی در میان ما ندارد».
تظاهرات کنندگان، آمریکا را مسئول تداوم جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی در غزه و تجاوز این رژیم به خاک جمهوری اسلامی ایران دانستند و از واشنگتن خواستند به حمایت خود از تل آویو پایان دهد.
موریتانی‌ها از ملت‌های عربی اسلامی خواستند تا جنبش‌های مردمی را تشدید کرده و تظاهراتی را ساماندهی کنند و رژیم صهیونیستی را برای متوقف کردن تجاوزاتش به ایران و غزه تحت فشار قرار دهند.
در جریان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 186 هزار فلسطینی شهید و مجروح شده‌اند که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.
انتهای پیام/