خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت و شنود/ چی پرت شد؟!

مشرق | سیاسی | شنبه، 31 خرداد 1404 - 13:02
سرهنگ داگلاس مک گرگور، که از کارشناسان برجسته آمریکائی است گفته است اسرائیل با وجود پدافند پیشرفته چهار لایه که در دنیا بی‌نظیر است توان مقابله با موشک‌های ایران را ندارد.
پدافند،يارو،تاد،كاپشن،آمريكائي،آهنين،اشغالي

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:
گفت: از پدافند مدرن و چند لایه رژیم صهیونیستی چه خبر؟!
«گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» و «پیکان» و پدافند فوق مدرن «تاد» که اخیراً از آمریکا گرفته بودند و قُمپز در می‌کردند که با وجود «تاد» هیچ پرنده‌ای نمی‌تواند از آسمان فلسطین اشغالی جان سالم به در ببرد!
گفتم: سرهنگ داگلاس مک گرگور، که از کارشناسان برجسته آمریکائی است گفته است اسرائیل با وجود پدافند پیشرفته چهار لایه که در دنیا بی‌نظیر است توان مقابله با موشک‌های ایران را ندارد و از قول یکی از مقامات رژیم صهیونیستی گفته است یک‌سوم تل‌آویو با خاک یکسان شده است.
این سرهنگ آمریکائی اعتراف کرده که گنبد آهنین به «آبکش» شبیه است!
گفت: صهیونیست‌ها چه لافی می‌زدند که هیچ موشکی توان حمله و اصابت به فلسطین اشغالی را ندارد!
گفتم: یارو به همسایه‌اش گفت؛ دیشب صدای مهیبی از خانه شما به گوش رسید، چی بود؟
همسایه گفت؛ صاحبخانه می‌خواست مرا بیرون کند، دعوایمان شد، کاپشن مرا به حیاط پرت کرد!
یارو گفت؛ ولی صدا خیلی بیشتر از پرتاب کاپشن بود!
همسایه گفت؛ آره، آخه خودم هم توی کاپشنم بودم!