خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از کوفه تا نجف با البرزی‌ها؛ روایت یک عشق در خدمت به عتبات - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 - 11:45
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز بر نقش و توانمندی های هنرمندان و صنعتگران البرزی در توسعه و بازسازی اعتاب مقدسه تأکید کرد.
ساخت،استان،البرزي،عتبات،البرز،عاليات،توسعه،بازسازي،حضرت،نقش، ...

احمد رحمانی فر، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج با اشاره به نقش محوری این استان در پیشبرد پروژه‌های کلان توسعه و بازسازی عتبات مقدس گفت: البرز همواره یکی از استان‌های پیشرو در زمینه مشارکت و اجرای پروژه‌های مهم عتبات عالیات بوده است.
وی ضمن برشمردن برخی از مهم‌ترین پروژه‌های انجام‌شده توسط متخصصان البرزی اظهار کرد: پروژه عظیم آب‌رسانی نجف اشرف از کوفه تا حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) یکی از اقدامت مهمی بود که با تلاش مهندسان و توانایی‌ متخصصان البرزی اجرا شد و نقش مهمی در تأمین آب زائران دارد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز به پروژه ساخت ضریح مطهر حبیب‌بن مظاهر (ع)، یار وفادار امام حسین (ع)، اشاره و مطرح کرد: افتخار ساخت این ضریح نیز نصیب هنرمندان چیره‌دست البرزی شد که با عشق و ارادت خالصانه، اثری ماندگار و درخور شأن این صحابی جلیل‌القدر را خلق کردند.
رحمانی فر در ادامه با اشاره به نقش هنرمندان البرزی در ساخت درب‌های امام‌زاده سید محمد (ع) در شهر بلد خاطرنشان کرد: این درب‌های نفیس که با هنر اصیل ایرانی و اسلامی طراحی و ساخته شده‌اند، جلوه‌های خاصی به این مکان‌های مقدس بخشیده‌اند و نشان از ذوق و هنر والای صنعتگران البرزی دارد.
وی در خصوص پروژه ساخت نیم‌ضریح امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در صحن و شبستان حضرت زهرا (س) در نجف اشرف بود گفت: تمامی مراحل طراحی، ساخت و اجرای این نیم‌ضریح با دستان هنرمندان و صنعتگران البرزی انجام شده که این امر بیانگر توانمندی بالای استان در اجرای پروژه‌های پیچیده و هنری است.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز با اشاره به نوآوری‌های صورت گرفته در ساخت این آثار هنری اذعان کرد: برای مثال، برای اولین بار در کشور، مراحل ساخت (تراش و آبکاری) گوی و ماسوره‌های نیم ضریح حضرت امیرالمؤمنین (ع) با بالاترین کیفیت توسط مهندسان استان البرز انجام شده است.
رحمانی فر در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های تمامی دست‌اندرکاران و حمایت‌های مردم شریف البرز ابراز امیدواری کرد که با تداوم این همدلی و همکاری، این استان همچنان نقش مهمی در توسعه و ساخت عتبات عالیات ایفا و برگ زرین دیگری را در تاریخ افتخارات خود ثبت کند.
انتهای پیام/