خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استان سمنان درگیر خاموشی‌های مکرر؛ مردم گلایه‌مند هستند

مهر | سیاسی، استان‌ها | دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404 - 08:18
سمنان- استاندار سمنان با اشاره به شکایت‌های مردم، از قطعی‌های مکرر و بدون اطلاع‌رسانی برق در این استان انتقاد کرد و خواستار پاسخگویی وزارت نیرو و شرکت توانیر شد.
برق،شركت،سمنان،استان،توزيع،توانير،بازديد

محمد جواد کولیوند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به بازدید روی گذشته خود از شرکت برق استان سمنان و دیدار با مدیر و مسئولان این مجموعه بیان کرد: در این بازدید از شرایط خط انتقال برق در هشت شهرستان استان سمنان اطلاع کسب شد.
وی با بیان اینکه گفتگوی تلفنی با مدیرعامل شرکت توانیر نیز صورت گرفته است، تاکید کرد: در این گفتگوی تلفنی گلایه مردم استان سمنان انتقال داده و خواستار رسیدگی به وضعیت کنونی شدیم.
استاندار سمنان با بیان اینکه نسبت به قطعی‌های مکرر و بدون اطلاع‌رسانی قبلی به شرکت توانیر توضیحاتی داده شد، گفت: مردم این استان از قطعی بدون اطلاع قبلی برق از سوی وزارت نیرو و شرکت توانیر، گلایه مند هستند.
کولیوند با بیان اینکه هماهنگی دقیق میان شرکت توزیع و دستگاه‌های اجرایی نیاز است، گفت: قطعی‌های غیرمنتظره و بدون اطلاع‌رسانی به مردم، نارضایتی عمومی ایجاد کرده و باید با اولویت نسبت به این موضوع اقدام و آن‌را ساماندهی شود.
وی خواستار رسیدگی بیشتر به موضوع قطعی‌های برق بدون اطلاع رسانی مردمی شد و افزود: استمرار نظارت میدانی و پیگیری‌های مستقیم برای حل مشکلات حوزه خدمات زیرساختی یکی دیگر از موضوعاتی است که می‌بایست توسط شرکت توزیع برق استان سمنان مد نظر قرار گیرد.
استاندار سمنان همچنین گفت: روی گذشته در بازدید از مرکز دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان توصیه‌هایی نیز به مدیرعامل شرکت برق صورت گرفت تا شاهد هماهنگی بیشتر بین ارگانی در زمینه تأمین و توزیع برق باشیم.