خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرعت اینترنت خانگی به ۷۰ مگابیت در ثانیه می رسد

مهر | دانش و فناوری | پنجشنبه، 11 بهمن 1397 - 13:05
وزیر ارتباطات از افزایش حدود ۴ برابری حداکثر سرعت اینترنت خانگی خبر داد و گفت: این امکان به زودی در کل کشور اجرایی می شود.
مگابيت،اينترنت،جهرمي،دزفول

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی در توئیتر از افزایش حداکثر سرعت اینترنت خانگی از ۱۶ مگابیت به حداقل ۷۰ مگابیت در شهر دزفول خبر داد و گفت: حس خوبی است که تجربه حداکثر سرعت اینترنت خانگی از ۱۶ مگابیت به حداقل ۷۰ مگابیت افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: با ارتقا تکنولوژی ADSL به FTTC این کار امکان پذیر است.
وی توضیح داد: امروز و در آستانه دهه فجر یکی از اپراتورهای اینترنت این تکنولوژی را در دزفول ارتقا داد و شش هزار مشترک این حس را تجربه کردند.
وی گفت: به زودی این سرویس در کل ایران راه اندازی می شود.
جهرمی همچنین از تحت پوشش قرار گرفتن ۱۱۰۰ روستای فاقد پوشش تلفن همراه در سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و شرق هرمزگان در آستانه دهه فجر خبر داد.