خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح «اعاده اموال نامشروع»تصویب شود،ابتدا سراغ دانه درشت‌ها می‌رود

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 13 تیر 1398 - 10:46
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری گفت: طرح اعاده اموال نا مشروع مسئولان در صورت تصویب نهایی اول به سراغ دانه درشت‌ها می‌رود و به خاطر همین عده‌ای عصبانی هستند.
اموال،طرح،نامشروع،اعاده،مسئولان،اقتصادي

امیر خجسته رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به انتقادات اعضای فراکسیون امید از طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان گفت: نمایندگان عدالت طلب مجلس با تدوین طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان به دنبال تسویه حساب سیاسی نیستند، زیرا اعاده اموال نامشروع شامل یک طیف سیاسی نیست و بررسی اموال مشکوک مسئولان از دو طیف سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب و همه دولت ها از ابتدا تا امروز را در بر می گیرد.
وی با بیان اینکه کسانی نگران هستند که با اجرای این طرح منافع شان به خطر می افتد، گفت: هر کس به ناحق اموال بیت المال را غارت کرده است باید برگرداند کسانی که با رانت اطلاعاتی و اقتصادی هزار تا دو هزار میلیارد تومان ثروت جمع کرده اند باید پاسخگو باشند.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری افزود: طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان در صورت تصویب نهایی اول به سراغ دانه درشت‌ها می‌رود و به خاطر همین عده‌ای عصبانی هستند و در حال تخریب این طرح می‌باشند، دانه درشت‌ها افرادی هستند که دارای پرونده‌های مهم فساد اقتصادی و قاچاق می‌باشند و عده‌ای برای اینکه دست ناظران به دانه درشت‌ها نرسد خود را جلو انداخته اند.