خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاراته‌کای سیستان وبلوچستان روی سکوی قهرمانی جهان ایستاد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 اسفند 1403 - 15:30
دبیر هیات کاراته سیستان و بلوچستان گفت: کاراته کای سیستان و بلوچستان در مسابقات لیگ جهانی که به میزبانی کشور امارات برگزار شد، بر سکوی سوم قهرمانی جهان ایستاد.
كاراته،بلوچستان،سيستان،استان

محمد نیکرو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: کاراته‌کای سیستان و بلوچستان در مسابقات لیگ جهانی که به میزبانی کشور امارات برگزار شد، بر سکوی سوم قهرمانی جهان ایستاد.
دبیر هیأت کاراته سیستان و بلوچستان گفت: «سپهر عربی» کاراته ورزشکار ارزنده استان سیستان و بلوچستان در وزن 60 کیلو گرم در مسابقات لیگ جهانی کاراته حاضر شده است.
وی افزود: «سارینا نوری، ابوالفضل عرب یعقوبی و امیرعلی نیکرو» از استان سیستان و بلوچستان در این رقابت‌ها حضور داشتند.
سایر کاراته کاران استان شانس کسب مدال دارند.
انتهای پیام/