خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده های خراسان رضوی بارانی و برفی است

مهر | اقتصادی، استان‌ها | شنبه، 27 بهمن 1403 - 09:01
مشهد - رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بارش برف و باران تردد در بیشتر جاده‌های اصلی و فرعی استان را تحت تاثیر قرار داده است.
تربت،باغچه،نيشابور،بارش،محدوده،كلات،حيدريه

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف بنی اسدی اظهار کرد: بارش برف و باران و پدیده مه گرفتگی صبح شنبه تردد در بیشتر جاده‌های اصلی و فرعی استان را تحت تأثیر قرار داده است.
رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر بارش برف سطح جاده‌ها در شهرستان‌های زاوه، بخش سرولایت نیشابور، کوهسرخ، طرقبه - شاندیز، جوین، تربت جام و قوچان را لغزنده کرده است.
وی ادامه داد: همچنین تردد در بزرگراه‌های باغچه - تربت حیدریه و باغچه - نیشابور و جاده‌های سبزوار - اسفراین در محدوده «بیدبرغمد»، مشهد - کلات در محدوده گردنه «گوجگی» و درگز - قوچان در گردنه‌های «تیوان» و «امام قلی» تحت تأثیر بارش برف قرار دارند.
بنی اسدی گفت: بارش باران نیز جاده‌های اصلی و فرعی در مشهد، باخرز، صالح آباد، کلات، بردسکن، نیشابور، چناران، گناباد و جاده تربت حیدریه - رشتخوار در محدوده «سه راهی جنگل» را لغزنده کرده است.
رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی افزود: همچنین مه گرفتگی دید افقی رانندگان در جاده‌های کلات و پایانه مرزی باجگیران در شهرستان قوچان و بزرگراه‌های باغچه - نیشابور و تربت حیدریه - باغچه در محدوده گردنه «خماری» و «اسلام قلعه» و جاده ترانزیتی سرخس-مشهد در گردنه «مزداوند» را محدود کرده است.