خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سینما ونوس قم میزبان اهالی فرهنگ وهنر در جشنواره فجر می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 14 بهمن 1403 - 20:53
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم از اختصاص سینما «ونوس» به عنوان میزبان اهالی فرهنگ، هنر و رسانه قم در ایام برگزاری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خبر داد.
سينما،ونوس،قم،جشنواره،فرهنگ،فجر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، امیرعلی عموزاده شامگاه یکشنبه در گفت‌وگویی از اختصاص سینما «ونوس» به عنوان محل اصلی جشنواره فجر برای میزبانی از اهالی فرهنگ و هنر و رسانه خبر داد.
وی تصریح کرد: با توجه به دغدغه و پیگیری اهالی فرهنگ و هنر و رسانه برای اختصاص یک سینما و سهولت تماشای فیلم‌های جشنواره فجر، مقرر شد امسال نیز همچون سال گذشته اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در سینما «ونوس» به عنوان محل اصلی جشنواره پذیرای هنرمندان، خبرنگاران، فعالان فضای مجازی و پژوهشگران نهادهای فرهنگی و حوزوی باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم افزود: سینما «ونوس» در ایام برگزاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر در قم در هر سانس میزبان 220 نفر از اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه خواهد بود.
عموزاده تصریح کرد: با توجه به اینکه سینما ونوس به هنرمندان و فعالان رسانه و پژوهشگران دینی اختصاص یافت، امکان فروش بلیت در این سینما برای دیگر عزیزان مقدور نیست و به همین دلیل فقط سینماهای «تربیت» و «بازار شهر» به عنوان دو سینمای مردمی پذیرای عموم علاقه‌مندان خواهند بود.
خاطرنشان می‌شود چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم از 15 تا 22 بهمن‌ماه در سینماهای ونوس، تربیت و بازار شهر برگزار می‌شود.
انتهای پیام/