خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ گروه شکارچی متخلف در مناطق حفاظت شده دنا دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 بهمن 1403 - 12:29
یاسوج_ مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵ گروه شکارچی متخلف در مناطق حفاظت شده دنا دستگیر شدند.
حفاظت،قانون،شكار،متخلف،صيد،مجاز،زني،دستگير،اعمال

به گزارش خبرنگار مهر، عبدال دیانتی نسب ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران، افزود: در ۴۸ ساعت گذشته ۵ گروه متخلف شکار قبل از هرگونه اقدام به همراه ۸ قبضه سلاح مجاز و غیر مجاز گلوله زنی و ساچمه زنی در دو ضلع شمالی و جنوبی پارک ملی و منطقه حفاظت شده دنا دستگیر و اعمال قانون شدند.
دیانتی نسب تصریح کرد: گشت و پایش مستمر و اعمال قانون متخلفین قبل از هر گونه شکار، از اقداماتی است که نیروهای یگان حفاظت محیط زیست در دستور کار خود قرار دادند و در این راستا بصورت شبانه روزی و ۲۴ ساعته از مناطق تحت مدیریت خود مراقبت و حراست می‌کنند.
وی افزود: در جریان پایش ۴۸ ساعته گذشته یگان حفاظت پارک ملی دنا در دو حوزه ضلع شمالی و جنوبی خود، موفق می‌شوند ۵ گروه متخلف را که به قصد شکار و بصورت مسلح وارد مناطق تحت مدیریت شده بودند، قبل از هرگونه شکاری دستگیر و اعمال قانون کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: از ۱۰ نفر متخلف دستگیر شده ۵ قبضه اسلحه ساچمه زنی مجاز و غیر مجاز و ۳ قبضه اسلحه گلوله زنی کشف و ضبط شد.
وی تصریح کرد: در همین راستا مأمورین یگان حفاظت حین پایش رودخانه خرسان یک گروه ۳ نفره متخلف صید را دستگیر می‌کنند که از آنان تعداد زیادی ماهی صید شده کشف و ضبط شد.
دیانتی نسب با اشاره به ماده ۱۰ قانون شکار و صید گفت: هرگونه ورود و خروج افراد مسلح به مناطق حفاظت شده جرم می‌باشد و محیط بانان مطابق با قانون با فرد خاطی برخورد خواهند کرد فلذا تمامی متخلفین شکار و صید جهت اعمال قانون به همراه آلات مکشوفه به مراجع قضائی معرفی شدند.