خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهریه با پول‌های تقلبی

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 08 تیر 1398 - 12:49
مردی که قصد داشت ۱۶ میلیون تومان تراول چک جعلی را به جای مهریه همسرش پرداخت کرده و رضایتش را در دادگاه خانواده اخذ کند، دستگیر شد.
دادگاه،جعلي،ماموران،قرار،تراول،ولنجك،كلانتري،مردي،دستگير

مردی که قصد داشت ۱۶ میلیون تومان تراول چک جعلی را به جای مهریه همسرش پرداخت کرده و رضایتش را در دادگاه خانواده اخذ کند، دستگیر شد.
به گزارش ایسنا، ظهر روز چهارشنبه هفته گذشته ماموران گشت کلانتری از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 در جریان خبری مبنی بر حمل پول تقلبی توسط مردی در دادگاه خانواده یک تهران در میدان عدالت ولنجک قرار گرفته و برای رسیدگی به موضوع وارد عمل شدند.
با حضور ماموران در محل و آغاز تحقیقات زنی ۲۷ ساله به آنان مراجعه کرد و گفت: شوهر ۳۳ ساله اش که در حال طی کردن مراحل طلاق با اوست امروز برای پرداخت معوقه مهریه‌ ام به این دادگاه آمد.
او ساکی به همراه دارد که تراول‌ های زیادی در آن موجود است، اما چون هیچوقت آنقدر پول همراه نداشته است گمان میکنم که جعلی است و از شما می خواهم آن را بررسی کنید.
دقایقی بعد که همسر این زن به جلوی در دادگاه آمد، ماموران ساک وی را مورد بررسی قرار دادند که مشخص شد شک زن درست بوده و ۳۲۰ عدد تراول ۵۰ هزار تومانی که در آن بوده تماما جعلی است.
در همین راستا متهم دستگیر و به کلانتری ولنجک منتقل شد و در آنجا اعتراف کرد تراول‌ ها را یکی از دوستانش گرفته است.
شناسایی و دستگیری وی در دستور کار پلیس قرار گرفته است.
مرکز اطلاع رسانی پلیس پیشگیری تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که برای متهم پرونده ای تشکیل شده و وی برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شده است.
انتهای پیام