خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوئینگ خطوط هوایی سنگاپور با ۲۴۹ مسافر مجبور به فرود اضطراری شد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 07 آبان 1403 - 11:40
یک فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ خطوط هوایی سنگاپور به دلیل ترک خوردن شیشه جلوی کابین خلبان، در فرودگاه بین‌المللی تایوان مجبور به فرود اضطراری شد.
توكيو،مقصد،هواپيما،فرودگاه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، براساس اعلام شرکت هواپیمایی سنگاپور(اس‌آی‌ای)، یک فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۷۷-۳۰۰ای‌آر به مقصد توکیو، به دلیل ترک خوردن شیشه جلوی کابین خلبان، به سمت تایپه تغییر مسیر داد و مجبور به فرود اضطراری شد.
سخنگوی این شرکت هوایی اعلام کرد که این هواپیما بدون «حادثه» در فرودگاه بین‌المللی «تائویوان» تایوان به زمین نشسته است.
به گفته وی این هواپیما با ۲۴۹ مسافر و ۱۷ خدمه از فرودگاه «چانگی» به مقصد توکیو عازم بوده و دچار سانحه شده است.