خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسرائیلی‌ها واکنش نشان دهند وارد یک مسیر پینگ‌پنگی می‌شویم؛ هرچه آن‌ها بزنند ما 10 برابر خواهیم زد

اعتماد | همه | چهارشنبه، 18 مهر 1403 - 12:48
فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر اسرائیلی ها وارد عملیاتی شوند، ایران نیز واکنش نشان خواهند داد و وارد یک مسیر پینگ پنگی می شویم، که هر چه آن ها بزنند ما ۱۰ برابر خواهیم زد، همانطور که رهبری گفتند دوره بزن و در رو تمام شده است.
صهيونيستي،رژيم،ايران،بزن،اصولگرا،پينگ

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر اسرائیلی ها وارد عملیاتی شوند، ایران نیز واکنش نشان خواهند داد و وارد یک مسیر پینگ پنگی می شویم، که هر چه آن ها بزنند ما ۱۰ برابر خواهیم زد، همانطور که رهبری گفتند دوره بزن و در رو تمام شده است.
کد خبر: 678350 | ۱۴۰۳/۰۷/۱۸ ۱۲:۳۹:۵۸
حسین کنعانی مقدم، فرمانده پیشین سپاه گفت: انتخابات آمریکا تحمل یک بحران، مثل جنگ ایران و اسرائیل را ندارد، چون می داند اگر اسرائیلی ها وارد عملیاتی شوند، ایران نیز واکنش نشان خواهند داد و وارد یک مسیر پینگ پنگی می شویم، که هر چه آن ها بزنند ما ۱۰ برابر خواهیم زد، همانطور که رهبری گفتند دوره بزن و در رو تمام شده است.
بنابر گزارش فرارو، این فعال سیاسی اصولگرا گفت: به قول موشه دایان، رژیم صهیونیستی مثل سگ هاری است که مرتب حمله می کند و اگر افسار این سگ گسیخته شود، پاچه صاحب خود که بایدن باشد را هم می گیرد، به این خاطر آمریکایی ها ریسک نمی کنند و احتمال ممانعت از اقدام وسیع رژیم صهیونیستی وجود دارد.
اگر ترامپ رئیس جمهور باشد با توجه به لابی صهیونیستی رفتاری متفاوت با کامالا هریس خواهد داشت گرچه در دفاع آمریکا از رژیم صهیونیستی هیچ فرقی بین دموکرات و جمهوریخواه نیست.