خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«اتابک» می‌تواند به یکی از بهترین وزیران صنعت تبدیل شود

مهر | سیاسی | دوشنبه، 29 مرداد 1403 - 18:53
نماینده مردم آبادان گفت: اتابک تا امروز یکی از بهترین مدیران صنعتی کشور بوده و می‌تواند به یکی از بهترین وزیران صنعت کشور نیز تبدیل شود.
صنعت،معدن،تجارت،كشور،اتابك،مختار

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل مختار نماینده مردم آبادان و سخنگوی کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی، به عنوان موافق برنامه‌های وزیر پیشنهادی صنعت، معدن تجارت، گفت: مبارزه با بحران‌های بزرگ و اداره وزارتخانه‌های مثل صنعت، معدن تجارت که در گذشته شامل سه وزارتخانه مستقل بوده است از عهده هر کسی ساخته نیست.
وی افزود: ما برای اداره این وزارتخانه مهم و گسترده به یک مدیر و فرمانده کاردان نیاز داریم که جناب آقای اتابک نشان داده است که مدیر شایسته برای این مسئولیت خواهد بود.
مختار تاکید کرد: برای تصدی مسئولیت وزارت صمت، به مدیری نیازمند هستیم که هم اهل صنعت باشد و هم با حوزه‌های معدن و تجارت آشنا و نزدیک و به آنها تخصص داشته باشد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: ملت عزیز ایران و نمایندگان محترم!
بسیار خوشحالیم که رئیس جمهور محترم مردی را برای وزارت صنعت، معدن و تجارت کشور معرفی کرده که نزدیک‌ترین گزینه به شاخص‌های مطلوب برای ارتقا می‌باشد.
جناب آقای دکتر اتابک تا امروز یکی از بهترین مدیران صنعتی کشور بوده و با رأی ما می‌تواند به یکی از بهترین وزیران صنعت کشور نیز تبدیل شود.
در حال تکمیل