خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدف‌گیری مواضع سعودی‌ها در نجران با موشک"بدر اف" انصارالله

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 30 خرداد 1398 - 14:17
یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن وابسته به انصارالله صبح امروز (پنجشنبه) با موشک بالستیک از نوع "بدر اف" محل تجمع مزدوران سعودی در منطقه "الصوح" در نزدیکی نجران را هدف قرار داد.
هدف،يمن،قرار،مزدوران،سعودي،عربستان،منطقه

یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن وابسته به انصارالله صبح امروز (پنجشنبه) با موشک بالستیک از نوع "بدر اف" محل تجمع مزدوران سعودی در منطقه "الصوح" در نزدیکی نجران را هدف قرار داد.
یه گزارش ایسنا، به نقل از شبکه المسیره، یک منبع در یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اعلام کرد: این موشک با دقت کامل به هدف معین برخورد کرد و چندین کشته و زخمی در صفوف مزدوران ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان بر جای گذاشت.
نیروهای یمنی در این عملیات پس از رصد و پیگیری دقیق محل تجمع مزدوران سعودی در منطقه "الصوح" در نزدیکی نجران، مواضع آنها را هدف قرار دادند.
پیشتر جنبش انصارالله یمن اعلام کرد، نیروهای این جنبش عصر چهارشنبه نیروگاه برق منطقه جیزان در جنوب عربستان را هدف حمله موشکی قرار دادند.
همزمان، المیادین گزارش داد که جنگنده‌های سعودی فرودگاه صنعاء را هدف قرار داده اند.
پس از اینکه انصارالله اواخر سال ۲۰۱۴ میلادی دولت عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن را برانداخت، عربستان و امارات از سال ۲۰۱۵ ائتلاف نظامی را در تلاش برای بازگردان دولت به عرصه قدرت رهبری می‌کنند.
انتهای پیام