خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک گیگ ترافیک روزانه رایگان برای زائران اربعین فعال شد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 24 مرداد 1403 - 12:12
شرکت مخابرات ایران با هدف مشارکت در خدمت به زائران اربعین حسینی، امکان استفاده روزانه یک گیگابایت ترافیک رایگان بر بستر Public-Wifi را برای زائران فراهم کرد.
گيگابايت،اربعين،درگاه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت مخابرات ایران با هدف مشارکت در خدمت به زائران اربعین حسینی، امکان استفاده روزانه یک گیگابایت ترافیک رایگان بر بستر Public-Wifi را برای ایشان فراهم کرد.
با هماهنگی‌های انجام شده توسط حوزه تجاری و خدمات مشتریان شرکت، زائران اربعین می‌توانند با ورود به درگاه hotspot.tci.ir، از تاریخ 16مرداد تا 15 شهریورماه جاری، با ثبت‌نام موقت در این درگاه، از یک گیگابایت ترافیک رایگان روزانه در مکان‌های عمومی برای ثبت لحظات و خاطرات این سفر معنوی بهره‌مند شوند.
انتهای پیام/