خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترجمه تفسیر حافظ به زودی راهی لندن می‌شود/ رونمایی فردا با حضور خرمشاهی

فارس | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 29 خرداد 1398 - 10:29
مدیر انتشارات شمع و مه گفت: رونمایی از نسخه انگلیسی حافظ با حضور مولف و همچنین دکتر جین لویسون ایران شناس از دانشگاه لندن فردا برگزار می‌شود.
رونمايي،حافظ،كتاب،شمع،مه،انتشارات،نسخه

مدیر انتشارات شمع و مه گفت: رونمایی از نسخه انگلیسی حافظ با حضور مولف و همچنین دکتر جین لویسون ایران شناس از دانشگاه لندن فردا برگزار می‌شود.
افشین شحنه‌تبار مدیر انتشارات شمع و مه در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره رونمایی از جدیدترین اثر بهاالدین خرمشاهی اظهار داشت: رونمایی از نسخه انگلیسی حافظ با حضور مولف و همچنین دکتر جین لویسون ایران شناس از دانشگاه لندن فردا برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه این کتاب به تازگی منتشر شده ابراز داشت: به دلیل اینکه استاد خرمشاهی امکان حضور در خارج از کشور را ندارند، ابتدا این کتاب در ایران رونمایی می‌شود و سپس در دانشگاه لندن رونمایی و نقد و بررسی می‌شود.
به گفته شحنه‌تبار، این اثر ترجمه اشعار حافظ نیست.
در واقع ترجمه تفسیر حافظ است.
این کتاب بیشتر استفاده آکادمیک دارد و از زوایای مختلف سخن حافظ را در سیاست و تفسیر قرآن بیان می‌کند.
مدیر انتشارات شمع و مه تصریح کرد: این اثر در ۵۰۰ صفحه و یک مجلد منتشر شده است.
البته ناشر نسخه فارسی کتاب انتشارات ناهید بوده و ناشر نسخه انگلیسی هم شمع و مه است.
این اثر توسط مجتبی و لیلا حبیبی آماده شده و با ترجمه اوکالاهان همچنین نمونه خوانی ساجده اثنی عشری آماده رونمایی است.
وی اضافه کرد: در این مراسم جین لویسون، ایران‌شناس و حافظ‌شناس برجسته نیز حضور داشته و به ایراد سخن می‌پردازد.
مراسم رونمایی در ایران فردا در تهران، ساعت ۹ صبح در میدان فلسطین، طالقانی غربی، ضلع جنوبی خیابان طالقانی پلاک ۵۱۴ برگزار می‌شود.
انتهای پیام/