خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چوپان سقوط کرده از ارتفاعات کوه مشمی خراسان شمالی نجات پیدا کرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 تیر 1403 - 16:06
بجنورد_ مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: چوپان سقوط کرده از ارتفاعات کوه مشمی خراسان شمالی نجات پیدا کرد.
خراسان،شمالي،گرمه،احمر

ابوالفضل محبان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: گزارشی مبنی بر سقوط چوپان ۵۰ ساله از ارتفاعات کوه‌های مشمی (بهار) شهرستان گرمه، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات خراسان شمالی اعلام شد.
وی در ادامه افزود: بلافاصله ۲ تیم واکنش سریع خراسان شمالی و یک تیم امداد و نجات کوهستان شهرستان گرمه به محل اعزام شدند که پس از چند ساعت پیمایش به فرد سقوط کرده رسیدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی تصریح کرد: نجات گران هلال احمر پس از انجام اقدامات اولیه مصدوم را که دچار آسیب شدید شده بود با بسکت به نقطه امن جهت اعزام با بالگرد انتقال دادند.