خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه‌های شهری شیراز با هدف ایجاد توازن منطقه‌ای اجرا می‌شود

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 28 خرداد 1398 - 16:32
استاندار فارس در بازدید از پروژه‌های شهری شیراز با تاکید بر اجرای عدالت اجتماعی و ایجاد توازن منطقه‌ای گفت: این پروژه‌ها در مناطق کمتر توسعه یافته شهر هدف‌گذاری شده است.
شيراز،تقاطع،منطقه،غيرهمسطح،پرديس،كمربندي،سينمايي،احداث،پروژه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، عنایت‌الله رحیمی امروز در بازدید از پروژه‌های شهری شیراز با تاکید بر اجرای عدالت اجتماعی و ایجاد توازن منطقه‌ای اظهار داشت: این پروژه‌ها در مناطق کمتر توسعه یافته شهر هدف‌گذاری شده و با توسعه فرهنگی و تاکید بر شهر انسان محور همخوانی دارد.
وی با اشاره به احداث پردیس سینمایی بوستان جوان در منطقه کوزه‌گری گفت: این مجموعه که شامل سالن‌های سینما و آمفی تئاتر روباز است با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد تومان در دست اجرا است.
رحیمی با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی شهرداری شیراز این پروژه 18 ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: پروژه پردیس سینمایی در منطقه کوزه‌گری نیز در راستای اصلاح توزیع نامتناسب خدمات و ایجاد توازن در آن است.
استاندار فارس با بیان اینکه تلفات جاده‌ای و حوادث رانندگی در کمربندی جنوب یکی از معضلات شهر شیراز است، بیان کرد: اقدامات نرم افزاری و سخت افزاری از جمله افزایش کنترل و نظارت با نصب دوربین‌های هوشمند و ایجاد گارد ریل و جداکننده و احداث تقاطع‌های غیر هم سطح در راستای رفع مشکلات در این منطقه در دستور کار قرار گرفته است.
وی از تعهدات راه و شهرسازی برای احداث سه تقاطع غیر هم‌سطح در کمربندی شیراز، انجام طراحی‌ها و اقدامات اولیه برای اجرای این پروژه‌ها خبر داد.
براساس این گزارش پروژه‌های پردیس سینمایی و سالن آمفی تئاتر روباز بوستان جوان در میدان کوزه‌گری، تقاطع غیرهمسطح باهنر- کمربندی، فرهنگسرای فرزانگان در منطقه ٩ شهرداری شیراز ، پروژه تقاطع غیرهمسطح مهدیه - امیرکبیر، تقاطع غیرهمسطح شهید رودکی و مجتمع آموزشی شهروند از جمله پروژه‌هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت.
انتهای پیام/ ز