خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاخ سفید: جنگ‌های بی‌پایان، آمریکا را برای دهه‌ها تضعیف کرده است

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 29 خرداد 1405 - 22:43
یک مقام کاخ سفید با طرح این ادعا که تفاهم‌نامه تهران- واشنگتن اصل «اول آمریکا» را اجرا می کند، اذعان کرد که جنگ‌های بی‌پایان، آمریکا را برای دهه‌ها تضعیف کرده است.
آمريكا،ايران،كاخ

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، یک مقام کاخ سفید اذعان کرد: جنگ‌های بی‌پایان، آمریکا را برای دهه‌ها تضعیف کرده است.
این مقام کاخ سفید در ادامه بدون اشاره به نظرسنجی ها در داخل حتی خود آمریکا مبنی بر اینکه تفاهم‌نامه تهران و واشنگتن بیشتر در راستای تحقق مطابات ایران است، مدعی شد: توافق با ایران تضمین می‌کند که این کشور هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و اصل «اول آمریکا» را اجرا می‌کند.
وی همچنین ادعا کرد: توافق با ایران سیاست‌های شکست‌خورده مماشات، پرداخت پول و جنگ‌های بی‌پایان را کنار می‌گذارد.