سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت و شنود/ پیدا شد!

مشرق | سیاسی | پنجشنبه، 21 تیر 1403 - 08:49
گفتم: از یارو پرسیدند چرا در محله شما، هرکس هر چیزی گُم می‌کند به تو مشکوک می‌شود و برای یافتن آن خانه تو را جست‌وجو می‌کند؟
كيهان،گزارش،؟!،دولت

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:
گفت: تیتر یک کیهان سه‌شنبه «‌اسب زین‌شده، زیر پای دولت چهاردهم‌» بدجوری اعصاب مدعیان اصلاحات را به هم ریخته است.
گفتم: در گزارش کیهان، دستاوردهای دولت شهید رئیسی بر اساس آمار و ارقام و به‌گونه‌ای کاملاً مستند آمده بود و این دستاوردها با وضعیت اسفناک و فاجعه‌بار همان موارد در دولت روحانی مقایسه شده بود.
مدعیان اصلاحات اگر ریگی به کفش ندارند چرا به جای فحاشی و ننه‌من‌غریبم‌بازی با ارائه دلیل و سند گزارش کیهان را نفی نمی‌کنند؟!
گفت: اگر می‌توانستند گزارش کیهان را با ارائه آمار و سند انکار کنند که می‌کردند!
و به دروغ‌پردازی و ناسزاگویی روی نمی‌آوردند!
گفتم: از یارو پرسیدند چرا در محله شما، هرکس هر چیزی گُم می‌کند به تو مشکوک می‌شود و برای یافتن آن خانه تو را جست‌وجو می‌کند؟!
چرا به آنها اعتراض نمی‌کنی؟!
گفت؛ آخه از شانس بد، هروقت خانه‌ام را می‌گردند چیزی را که گُم کرده‌اند در خانه من پیدا می‌کنند!