خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ما رأی می‌دهیم برای ایران و برای مردم ایران

آفتاب | سیاسی | دوشنبه، 04 تیر 1403 - 01:06
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ما رأی می‌دهیم برای ایران و برای مردم ایران. ما برای جوانانی رأی می‌دهیم که امروز آرزو و امیدی در داخل کشور ندارند و در فکر رفتن هستند، ما برای دانشگاهیانی رأی می‌دهیم که از علم آن‌ها محروممان کردند.
رأي،ايران،طلب،شرايطي،فعال،اصلاح

ما رأی می‌دهیم برای ایران و برای مردم ایران
یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ما رأی می‌دهیم برای ایران و برای مردم ایران.
ما برای جوانانی رأی می‌دهیم که امروز آرزو و امیدی در داخل کشور ندارند و در فکر رفتن هستند، ما برای دانشگاهیانی رأی می‌دهیم که از علم آن‌ها محروممان کردند.
محمدرضا خاتمی فعال سیاسی اصلاح طلب در همایش حامیان مسعود پزشکیان در سخنانی گفت: امروز در جمع ما و در همه جمع‌های این چنینی یک وجه اشتراک وجود دارد و آن نگرانی است، نگرانی برای ایران، برای آینده فرزندان این مرز و بوم؛ ایران ما امروز حال و روز خوشی ندارد.
وی ادامه داد: مردم ما که به زندگی شرافتمندانه حداقلی راضی بودند امروز در شرایطی به سر می‌برند که تأسف بار است، بخصوص زنان ما که علاوه بر فشاری که از گذشته همواره وجود داشته امروز در شرایط سخت‌تری هستند.
اینک شرایطی به وجود آمده است که ما اگر تلاش کنیم و به میدان بیاییم شاید بتوانیم این روند سقوط کشور را متوقف کنیم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: ما امروز در شرایطی هستیم که باید در انتخابات شرکت کنیم، ما در هر انتخاباتی شرکت می‌کنیم که حداقل شرایط برای تغییر و تحول وجود داشته باشد و اینک آن زمان است، ما رأی می‌دهیم برای ایران و برای مردم ایران.
ما برای جوانانی رأی می‌دهیم که امروز آرزو و امیدی در داخل کشور ندارند و در فکر رفتن هستند، ما برای دانشگاهیانی رأی می‌دهیم که از علم آن‌ها محروممان کردند.
خاتمی خاطرنشان کرد: ما برای کودکان کار رأی می‌دهیم، ما برای بهبود محیط زیست رأی می‌دهیم، ما امروز رای می‌دهیم برای زنان سرپرست خانوار و ما امروز رأی می‌دهیم به نام خدا و به مسعود پزشکیان.