خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا ۲ فرد را به اتهام تلاش برای فروش نفت ایران به ۴۵ ماه زندان محکوم کرد

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 23 خرداد 1403 - 08:47
آمریکا ۲ فرد را که به تلاش برای فروش نفت ایران و ارتکاب پولشویی متهم شده بودند، به مجموعا ۴۵ ماه زندان محکوم کرد.
لين،آمريكا،وانگ،ايالت،ماموران،دادگاه،دولتي

به گزارش مشرق، وزارت دادگستری آمریکا چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد «ژنیو وانگ» ۴۳ ساله و شهروند چینی و همچنین «دانیل ری لین» ۴۲ ساله و اهل «مک‌کینی» در ایالت تگزاس از ژوئیه ۲۰۱۹ تا فوریه ۲۰۲۰ تلاش کردند که با دور زدن تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، فروش نفت تحریم‌شده ایران را تسهیل کرده و با پنهان کردن مبدا آن، این نفت را به یک پالایشگاه در چین بفروشند.
وانگ و لین به همراه سه تن دیگر در دادگاه منطقه‌ای آمریکا در منطقه شرقی ایالت پنسیلوانیا تحت محاکمه قرار گرفتند.
اسناد دادگاه نشان می‌دهد که دستکم ۲ نفر از آنها به تخلف در این زمینه اعتراف کرده‌اند.
«پال هتس‌نکر» وکیل لین سال گذشته در مصاحبه با رویترز ماموران مخفی دولتی را به فریب موکل خود متهم کرده و گفته بود که آنها به لین پیشنهاد داده بودند که در ازای مشارکت در این طرح «میلیون‌ها دلار سود» عاید وی خواهد شد.
به گفته هتس‌نکر، این پرونده بر اساس گزارش‌های این ماموران تشکیل شد و آن را «نمونه ظالمانه‌ای» از یک اقدام دولتی خوانده بود.