خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز ستاد دومین کنگره ملی 2500 شهید چهارمحال و بختیاری

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 اردیبهشت 1403 - 13:53
ستاد دومین کنگره ملی 2500 شهید استان چهارمحال و بختیاری با حضور خادمان رضوی شروع به کار کرد.
استان،بختياري،چهارمحال،شهداي،شهيد،قمر،هاشم،كنگره،حضرت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، با حضور خادمان رضوی حامل پرچم متبرک رضوی و همزمان با دهه کرامت، ستاد دومین کنگره ملی 2500 شهید استان چهارمحال و بختیاری شروع شد.
سردار علی‌محمد اکبری، فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌ هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری در این جلسه ضمن تبریک ایام دهه کرامت، اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های بسیار خوبی برای تولیدات هنری دارد.
وی با اشاره به خدمات ارزشمند تیپ 44 قمر بنی‌ هاشم(ع) در عملیات‌های مهم دفاع مقدس، عنوان کرد: این تیپ در عملیات‌های مهم کارهای ارزشمندی از جمله عبور رزمندگان از رودخانه اروند، انهدام پل جویبر در عملیات بدر که بر دجله و فرات بود، صورت داد.
فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌ هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مردم این استان در زمانی که انقلاب شکل نگرفته بود با حضرت امام راحل(ره) بیعت کردند، مطرح کرد: مبارزه بی‌بی مریم و شهید علی‌مردان‌خان بختیاری با استعمار و نقش بی‌بدیل مردم و فرماندهان و شهدای دفاع مقدس و دفاع از حرم و وطن، از مصادیق دیگر سوژه‌های ارزشمند استان هستند که برای کنگره شهدای استان می‌توان تولیداتی داشت.
اکبری با اشاره به ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها و ارگان‌ها و نهادها در برگزاری کنگره ملی شهدای استان، خاطرنشان کرد: همه اقشار استان، شهدایی را تقدیم انقلاب اسلامی کردند.
یکی از افتخارات استان معرفی شهید ظفر خالدی و شهید الیاس ارحمند به عنوان شهدای شاخص کشوری است.
انتهای پیام/7540