خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چلسی در آخرین دقیقه پیروزی را با تساوی عوض کرد

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 19 فروردین 1403 - 22:30
شاگردان مائوریسیو پوچتینو هفته سی و دوم لیگ برتر انگلیس را با کسب تنها یک امتیاز پشت سر گذاشتند.
دقيقه،بازي،چلسي،تساوي،شفيلديونايتد،كشاند

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه بازی‌های هفته سی‌و‌دوم لیگ برتر انگلیس، امشب (یکشنبه) از ساعت 20 به وقت تهران، تیم فوتبال چلسی میهمان شفیلدیونایتد بود که این بازی با تساوی 2-2 خاتمه یافت.
چلسی با گلزنی مدافع میانی پیش تاخته‌‌اش تیاگو سیلوا در دقیقه 11 پیش افتاد و شفیلد در دقیقه 32 توسط جیدن بوگل کار را به تساوی کشاند.
این سناریو در نیمه دوم هم تکرار شد و چلسی بار دیگر در دقیقه 66 به وسیله نونی مادوئکه پیش افتاد و تا آخرین دقایق هم با این گل برنده بازی بود تا اینکه اولیور مک‌برونی در دقیقه 3+90 گل دوم شفیلدیونایتد را زد و همه چیز را بار دیگر به تساوی کشاند.
شاگردان پوچتینو با دوازدهمین تساوی‌شان در این فصل، 44 امتیازی شدند و با یک پله صعود به رده نهم جدول رسیدند.
این در حالی است که آنها 30 بازی انجام داده‌اند.
در آخرین بازی هفته سی‌و‌دوم لیگ برتر انگلیس، تاتنهام به مصاف ناتینگهام فارست می‌رود.
انتهای پیام/