خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعجب رمی‌ها از مردود اعلام شدن گل آزمون + فیلم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 25 اسفند 1402 - 09:30
گل سردار آزمون برای تیم فوتبال رم ایتالیا در چارچوب لیگ اروپا که مردود اعلام شد بازیکنان و هواداران این تیم را دچار سردرگمی کرد.
داور،آزمون،برايتون،مردود،سردار،گل

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال رم ایتالیا بامداد امروز در دیدار دور برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ اروپا میهمان برایتون انگلیس بود و با وجود شکست یک بر صفر به خاطر پیروزی 4 بر صفر در بازی رفت، بدون دغدغه صعود کرد.
یکی از صحنه‌های جنجالی این مسابقه گلزنی سردار آزمون برای تیم ایتالیایی در دقیقه 22 بود که توسط داور آلمانی به دلیل خطای مهاجم ایرانی مردود اعلام شد.
بر اساس گزارش وان فوتبال؛ رمی‌ها در جریان مردود اعلام کردن گل سردار آزمون با استدلال داور مبنی بر بازی خطرناک این بازیکن سردرگم و متعجب شدند.
رم که در بازی رفت در ایتالیا 4 گل به برایتون زده بود، پس از گلزنی سردار آزمون به پیروزی اندیشید اما داور بلافاصله آن را مردود اعلام کرد.
داور آلمانی دیدار برایتون و رم پس از گل زیبای سردار آزمون که با قیچی برگردان زده شد، با اعتقاد به بازی خطرناک مهاجم ایرانی آن را مردود اعلام کرد.
این در حالی بود که پائول هسکه، مدافع هلندی برایتون هنگام گلزنی آزمون سرش را به سمت پای این مهاجم ایرانی برده بود.
اگر داور آلمانی تصمیمی درباره این صحنه جنجالی نمی‌گرفت، شاید سیستم کمک‌داور ویدئویی (VAR) هم مداخله‌ای نمی‌کرد، زیرا دلایل کافی برای لغو این گل نمی‌دید.
.
انتهای پیام/