خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 مرداد 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین خط تولید فرنچ فرایز تمام ایرانی راه اندازی شد

تسنیم | بازار | شنبه، 12 اسفند 1402 - 10:12
در حال حاضر یکی از بهترین گزینه ها برای راه اندازی یک تجارت پرسود و تضمینی، احداث خط تولید فرنچ فرایز است.
فرنچ،سيب،توليد،زميني،خط،آماده،سرخ،پوست،خلال،كارخانه،دستگاه،ز ...

سیب‌زمینی سرخ‌شده به عنوان یکی از محصولات پرطرفدار در سراسر جهان شناخته شده است، به طوریکه میزان مصرف فرنچ فرایز در دنیا در حال افزایش می‌باشد.
این افزایش تقاضا، فرصت مناسبی را برای سرمایه‌گذاران ایجاد نموده تا در زمینه تولید فرنچ‌فرایز سرمایه‌گذاری کنند.
راه‌اندازی کارخانه فرنچ‌فرایز تجارت پرسودی است و مزایای بسیاری به همراه دارد.
اگرچه در ایران چندین کارخانه تولید فرنچ فرایز مشغول به فعالیت است ولی هیچ یک از آنها تماما ایرانی نیست و خط تولید آنها از خارج ایران تهیه‌شده و فقط در ایران تکمیل و راه اندازی شده‌اند.
در حال حاضر اولین خط تولید فرنچ فرایز در ایران توسط شرکت زاگرس‌تاوماشین طراحی، تولید و راه اندازی شده است.
فرنچ فرایز چیست؟
ممکن است با مفهوم فرنچ فرایز آشنایی نداشته باشید و این سوال برای شما پیش بیاید که فرنچ فرایز چیست؟
فرنچ فرایز French fries یا سیب‌زمینی آماده یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست فود و ساندویچی در دنیا است.
سیب‌زمینی نیمه‌آماده (فرنچ فرایز رستورانی) به دلیل طعم و بافت لذیذ خود، در میان کودکان و بزرگسالان طرفداران بسیاری دارد.
سیب زمینی، ماده اولیه اصلی تولید فرنچ فرایز، است.
سیب زمینی مورد استفاده برای تولید فرنچ فرایز باید کیفیت بالایی داشته باشد.
همچنین سیب زمینی‌ها باید به اندازه کافی رسیده باشند تا بتوان آن‌ها را به راحتی خلال کرد.
مراحل تولید فرنچ فرایز
برای راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز به دستگاه‌های مختلفی نیاز است که هر کدام وظیفه خاصی را بر عهده دارند.
در ادامه مراحل تولید فرنچ فرایز به اختصار بیان شده است:
شستشو و ضد عفونی کردن سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی‌ها از انبار مواد اولیه به صورت سورتینگ وارد خط تولید می‌شوند تا عاری از هرگونه خاک و سنگ شوند.
بعد وارد دستگاه شستشوی سیب زمینی میشوند تا در آب تمیز با نهایت دقت شستشو شوند.
انتخاب و آماده سازی سیب زمینی
در این مرحله سیب زمینی‌ها از نظر اندازه و کیفیت بررسی و جداسازی می شوند.
سیب زمینی‌های مورد استفاده برای تولید فرنچ فرایز باید کیفیت خوب و پوست نازک داشته باشد تا توسط دستگاه تولید سیب زمینی نیمه آماده، خلال شوند.
جداسازی پوست سیب زمینی
سیب زمینی ها پس از انتخاب باید پوست گیری شوند؛ کندن پوست سیب زمینی توسط دستگاه پوست کن بخار یا پوست کن سایشی انجام میشود و بعد توسط دستگاه برس زن، سیب زمینی‌ها تمیز میگردند.
خلال کردن سیب زمینی
قبل از خلال کردن سیب زمینی‌ها، باید توسط نیروی انسانی بازبینی شود تا سیب زمینی باکیفیت وارد دستگاه هیدروکاتر شود و بعد به صورت خلال‌های یکنواخت با طول و عرض مشخص برش داده ‌شوند.
بلانچ کردن سیب زمینی
در مرحله بلانچ، سیب زمینی‌هایی که خلال شده‌اند برای مدت زمان کمی در آب گرم قرار می‌گیرند، این کار باعث می‌شود تا سیب زمینی‌ها برای نشاسته گیری، تثبیت آنزیم و انسجام بافت وارد بلانچرهای اولیه و ثانویه شده تا برای سرخ شدن و ورود به فرایر آماده شوند.
سرخ کردن سیب زمینی
سرخ کردن مرحله نهایی و اصلی تولید فرنچ فرایز است؛ در این مرحله سیب زمینی‌های آماده را درون فرایر سرخ می‌کنند.
زمان و دمای سرخ کردن بر کیفیت فرنچ فرایز تأثیر بسیاری دارد.
زمان سرخ شدن تا آماده شدن سیب زمینی 2 تا 3 دقیقه زمان می برد.
تونل انجماد سریع و بسته ‌بندی
پس از سرخ شدن سیب زمینی، باید فرنچ فرایزها منجمد شوند.
سپس، فرنچ فرایزها در بسته ‌بندی‌‌های مناسب قرار می ‌گیرند و آماده عرضه به بازار می‌‌شوند.
مزایای خط تولید سیب زمینی نیمه آماده
تولید فرنچ فرایز مزایای زیادی دارد که از جمله آن ‌ها می‌توان موارد زیر را نام برد:
تقاضای بالای بازار داخلی و خارجی
فرنچ فرایز یکی از محبوب ‌ترین غذاهای فست فودی و رستورانی در دنیا است؛ در نتیجه، به دلیل افزایش تقاضا راه اندازی کارخانه فرنچ فرایز انتخاب مناسبی است.
سوددهی بالا
تولید فرنچ فرایز، یک کسب و کار پرسود و پربازده است و می ‌تواند درآمد خوبی را برای سرمایه گذاران به دنبال داشته باشد.
بنابراین کارخانه سیب زمینی نیمه آماده می تواند تجارت بسیار خوبی باشد.
سرعت بالای تولید
خط تولید سیب زمینی فرنچ فرایز از قابلیت سرعت بالای تولید برخوردار است؛ در نتیجه، حجم زیادی از محصول را می تواند در مدت زمان کمی تولید کند.
ظرفیت تولید خط فرنچ فرایز
شرکت زاگرس تاو ماشین به عنوان اولین طراح و سازنده خط تولید و فرآوری سیب ‌زمینی فرنچ فرایز به صورت کاملاً اتوماتیک در ایران فعالیت می ‌کند.
این شرکت با توجه به نیازها و درخواست‌ های مشتریان، خط تولید فرنچ فرایز 500 کیلو در ساعت تا 5000 کیلوگرم را طراحی و اجرا می‌ نماید.
از دیگر خدمات شرکت زاگرس تاو ماشین می‌توان به خدمات مشاوره در زمینه ساخت کارخانه، جانمایی، و چیدمان ماشین ‌آلات خط فرآوری در سالن تولید، نصب و راه ‌اندازی، آموزش نیروهای متخصص و اپراتوری خط تولید فرنچ فرایز (خط تولید سیب ‌زمینی نیمه ‌آماده) نیز اشاره کرد.
جهت مشاوره و استعلام قیمت خط تولید فرنچ فرایز و یا بازدید از کارخانجات فرنچ فرایز با شماره تلفن‌ 09124408722 تماس بگیرید.
"این مطلب تبلیغاتی است"