خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از مضرات خرمالو چه می‌دانید؟

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 06 اسفند 1402 - 06:30
جالب است بدانید که نام خرمالو با ترکیب دو میوه خرما و آلو به دست آمده است. مصرف این میوه در بعضی از افراد می‌تواند باعث واکنش‌های آسیب‌زایی شود.
خرمالو،ميوه،يبوست،مصرف،خوردن،خرمالوي،گس،منجر،روده،انسداد،افر ...

به گزارش مشرق، خرمالو میوه درختی برگ ریز است که مانند درختانی مثل درخت پرتقال همیشه سبز می باشد.
خرمالو به همراه میوه هایی مثل کیوی در راسته خلنگ سانان دسته بندی می شود.
جالب است بدانید که نام خرمالو با ترکیب دو میوه خرما و آلو به دست آمده است.
خرمالو یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی است که به دلیل طعم شیرین و عسلی و ظاهر دوست داشتنی نارنجی رنگش شناخته شده است.
این میوه اصالتا چینی است و محبوب ترین انواع آن شامل خرمالوی هاچیا و خرمالوی فویو یا ژاپنی است.
خرمالو اگر گس باشد باعث کندی فرآیند هضم شده و یبوست را افزایش می دهد.
مصرف زیاد خرمالوی غیر گس نیز یبوست را شدیدتر می کند.
خرمالو را ناشتا نخورید چون می تواند باعث انسداد دستگاه گوارش، درد شکمی و استفراغ شود.
پوست خرمالو حاوی تانن می باشد که می تواند باعث یبوست شود.
خرمالو حاوی قند فراونی می باشد که می تواند به هیپرگلیسمی در افراد مبتلا به دیابت منجر شود.
خرمالو دارای قند و پکتین بالایی است که می تواند باعث پوسیدگی دندان شود پس بهتر است بعد از خوردن خرمالو دهان خود را با آب بشویید.
افرادی که فشار خون پایین دارند بهتر است در مصرف خرمالو احتیاط کنند چون ممکن است باعث کاهش ناگهانی فشار خون در افراد شود.
مضرات خرمالو
خرمالو کال در بعضی از افراد می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود.
خرمالو گس ممکن است باعث یبوست در بعضی افراد شود.
بهتر است کسانی که اختلالات روده ای دارند یا عمل جراحی روده انجام داده اند یا به بیماری سل مبتلا هستند، خرمالو نخورند یا در مصرف آن محتاط باشند.
افراط در مصرف خرمالو موجب انسداد روده میشود.
کسانی که تمایل به خوردن خرمالو با پوست دارند، حتما باید پیش از این کار، آن را خوب بشویند
و به تکه های کوچک تقسیم اش کنند تا بتوانند هنگام خوردن، آن را خوب بجوند تا مشکلی برایشان پیش نیاید.
مصرف این میوه به صورت گس و نرسیده چندان مناسب نیست و بهتر است خرمالوی رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید.
مادران شیرده باید توجه داشته باشند، که استفاده از میوه هایی چون خرمالو، گلابی و انار می تواند منجر به یبوست شود.
در دوران بارداری در خوردن این میوه زیاده روی نکنید که منجر به یبوست می شود.
خرمالو به ویژه نوع نارس ان می تواند منجر به حساسیت در کودکان و نوزادان شود.
مصرف خرمالو برای کلیه مناسب است ولی اگر افراط شود می تواند تاثیر معکوس برای کلیه شما داشته باشد.
منبع:ایسکانیوز