خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

68 درصد از مشترکین گاز استان قزوین کم مصرف هستند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 11 بهمن 1402 - 00:31
مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین گفت: بیش از 68 درصد از کل مشترکین گاز استان قزوین در پله های 1 تا 3 قرار داشته و جزء کم مصرف ها هستند.
استان،مشتركين،قرار،مصرف،درصد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین،علی حجتی پور مدیر عامل شرکت گاز استان قزوین اظهارکرد:بیش از 27 درصد از مشترکین استان نیز در پله 4 تا 6 قرار داشته و در محدوده مصارف متوسط قرار می گیرند.
وی ادامه داد: حدود بیش از 4 درصد از مشترکین استان نیز با قرارگیری در پله 7 تا 10، در شمار پر مصرف‌ها می باشند.
به گفته حجتی‌پور کمتر از یک درصد از مشترکین استان نیز در پله‌های 11 و 12 مصرف قرار دارند که مشترکین بسیار پرمصرف را تشکیل می‌دهند.
حجتی‌پور همچنین با تأکید بر ضرورت تنظیم دمای منازل بین 18 تا 21 درجه، از مشترکین استان خواست تا با استفاده از لباس‌های گرم در خانه، انسداد دریچه‌های کولر، استفاده از پرده‌های ضخیم برای درها و پنجره‌ها و سایر نکات مصرف بهینه، در محدوه پلکان مصرف 1 تا 3 قرار گیرند و شرکت گاز استان را در عبور از فصل سرد یاری نمایند.
انتهای پیام/