خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برپایی نمایشگاه «پارادوکس» در کاما

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 11:27
نمایشگاهی از تابلوخط‌های به شیوه بافت‌گذاری با روان‌نویس مصطفی نوربخش هنرمند خطاط و نقاش با عنوان «پارادوکس» جمعه ۲۴ خرداد در گالری کاما برپا می‌شود.
هنرمند،نوربخش،نمايش،كاما،پارادوكس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی گالری کاما، نمایشگاه «پارادوکس» با نمایش آثاری از مصطفی نوربخش هنرمند شهرکردی از ۲۴ تا ۲۹ خرداد در گالری کاما برگزار می‌شود.
در نمایشگاهِ «پارادوکس» ۹ تابلوخط به شیوه بافت‌گذاری با روان‌نویس از این هنرمند به نمایش در می‌آید؛ نوربخش دراین آثار تلاش کرده است با دخالت دادنِ تأکیدات وتشدیدِ دیگر کیفیاتِ بصری مثلِ تکرار، عامل تضادِ اندازه وپارادویِ شفافیت و ماتی، تجلیلِ دیگری از پتانسیلِ اجراهای خطاطی را به نمایش بگذارد.
مصطفی نوربخش هنرمند خطاط و نقاش متولد ۱۳۴۷ در شهرکرد است؛ این هنرمند دارای درجه ممتاز از انجمن خوشنویسان ایران است و از سال ۷۶ پژوهش در باب گرایش‌های نوین در خط را آغاز کرده و توانسته است با استفاده از مواد ترکیبی، تکنیک خاص و منحصر به فردی را در تولید آثار خود ایجاد کند.