خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرنگاران باید کم‌ترین آسیب را در جنگ‌ها ببینند

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 22 آذر 1402 - 07:24
دبیرکل مجمع خبرنگاران گفت: یکی از رسالت‌های این مجمع آموزش خبرنگاری در بحران است و باید خبرنگاران کم‌ترین آسیب را در جنگ‌ها و بحران‌ها ببینند.
خبرنگاران،بحران،خبرنگاري،آموزش،مجمع

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
حسین زکریایی عزیزی، دبیرکل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس و مقاومت درباره لزوم آموزش خبرنگاری به خبرنگاران پیش از وقوع بحران و برای کاهش صدمات گفت: یکی از رسالت‌های این مجمع آموزش خبرنگاری در بحران است.
زکریایی عزیزی آموزش خبرنگاری و خبرنگاری در بحران را یکی از اصول تشکیل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس و مقاومت دانست و گفت: از آنجایی که یکسری خبرنگاران علاقه‌مند به حضور در غزه هستند، حضور آن‌ها نیازمند آموزش است.
ما می‌خواهیم خبرنگاران کم‌ترین آسیب را در جنگ‌ها و بحران‌ها ببینند.
این هدف جز با برگزاری آموزش‌های تخصصی و آموزش خبرنگاری در بحران میسر نمی‌شود.
دبیرکل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس و مقاومت با بیان اینکه ما منتظر وقوع بحران نمی‌نشینیم، افزود: از ابتدای تشکیل مجمع خبرنگاران یعنی در سال ۱۳۸۳ که هنوز در منطقه بخصوص کشور‌های عراق و سوریه بحران خاصی نبود، پیش‌دستی کردیم و توانستیم در کنار بسیج رسانه، نیروی مقاومت بسیج و معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات (معاونت مطبوعاتی سابق) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرنگاران زبده‌ای را برای بحران تربیت کنیم.
حتی آموزش خبرنگاری در بحران از آموزش خبرنگاری سخت‌تر است.