خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۴۵ درصدی شرارت در پایتخت

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 07 آذر 1402 - 12:00
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت گفت: با اقدامات پیش دستانه پلیس تهران، شرارت و اوباشگری ۴۵درصد کاهش یافت.
كاوياني،شرارت،سرهنگ

به گزارش مشرق، سرهنگ پیام کاویانی گفت: از ابتدای سال جاری و بنا به تدابیر فرماندهی، با رویکرد تهاجمی قبل از اینکه شرارتی رخ دهد، به سراغ اوباش رفتیم، نقشه آنان را نقش بر آب کرده و هم اکنون شاهد کاهش ۴۵ درصدی شرارت هستیم.
وی ادامه داد: با اقدامات پیش دستانه بیش از ۱۳۰ برنامه این گروه از افراد هنجارشکن قبل از عملی شدن، با برخورد پلیسی ناکام مانده است.
سرهنگ پیام کاویانی افزود: این راهبرد کماکان و با جدیت بیشتری ادامه خواهد داشت و طبق برنامه ریزی انجام شده در ماه‌های آتی شاهد کاهش بیشتر شرارت خواهیم بود.