خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیویورک تایمز: اخراج پناهجویان افغان از پاکستان بسیاری از خانواده‌ها را متلاشی کرده است - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 03 آذر 1402 - 19:15
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت که اخراج پناهجویان افغان از پاکستان سبب متلاشی شدن خانواده هایی افغان و پاکستانی شده که با یکدیگر ازدواج کرده و زندگی می کردند.
اخراج،افغان،پاكستان،گزارش،مهاجر

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «نیویورک تایمز» در گزارشی با اشاره به روند اخراج جمعی پناهجویان و مهاجرین افغان از پاکستان نوشت: برخی از افغان‌ها با زنان پاکستانی و برخی پاکستانی‌ها با زنان افغان ازدواج کرده‌اند و اخراج افغان‌ها سبب متلاشی شدن بسیاری از این خانواده‌ها شده است.
در این گزارش آمده است: پس از اخراج افغان‌ها، اعضای این خانواده‌ها نمی‌دانند چه زمانی ممکن است با یکدیگر یکجا شوند.
این گزارش می‌افزاید: بیشتر افغان‌ها به‌طور جمعی اخراج می‌شوند و در میان آنها کسانی هستند که هرگز افغانستان را ندیده‌اند.
دولت موقت پاکستان در اوایل ماه اکتبر، به بیش از یک میلیون و هفتصد هزار مهاجر و پناهجوی افغان کمتر از یک ماه مهلت داد که آن کشور را ترک کنند.
بر اساس گزارش‌ها، تاکنون حدود چهارصد هزار مهاجر افغان از پاکستان به افغانستان اخراج شده و یا بازگشته‌اند.
سازمان ملل متحد و شماری از اداره‌های مدافع حقوق بشر از پاکستان خواسته‌اند که در آستانه زمستان، روند اخراج مهاجران افغان را متوقف کند، اما تاکنون پاسخ مثبتی از طرف اسلام‌آباد دریافت نکرده‌اند.
انتهای پیام/.