خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واشنگتن حامی نسل‌کشی مردم غزه است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 06 آبان 1402 - 12:42
رئیس شورای مسلمانان آمریکا ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی گفت واشنگتن حامی اصلی نسل‌کشی زنان و کودکان در غزه است.
غزه،رئيس،عواد،كشي،اوضاع،هشدار،قطع

رئیس شورای مسلمانان آمریکا:
نیهاد عواد، رئیس شورای روابط آمریکایی-اسلامی موسوم به cair گفت: «نسل‌کشی [اکنون]در غزه اتفاق می‌افتد».
عواد تاکید کرد: نسل کشی اسرائیل در غزه «به نام آمریکا، با سلاح‌های آمریکایی، با دلار‌های مالیات دهندگان، با تشویق و تایید رئیس جمهور انجام می‌شود.»
به گزارش الجزیره، نهاد‌های بین‌المللی و شخصیت سیاسی خارجی و فلسطینی نسبت به فاجعه انسانی در غزه هشدار دادند و خواستار توقف فوری جنگ و برقراری آتش بس شدند.
رژیم صهیونیستی از شب گذشته تا بامداد امروز حملات موشکی و توپخانه‌ای گسترده‌ای را به مناطق مختلف غزه به ویژه شمال غرب غزه داشت که همزمان با قطع راه‌های ارتباطی و اینترنت بود که منجر به شهادت و زخمی شدن شمار بسیاری از فلسطینیان شد و جامعه جهانی از آن به نسل کشی رژیم اشغالگر تعبیر کرد.
برنامه جهانی غذا نسبت به بحران اوضاع کنونی در غزه به علت کمبود سوخت هشدار داد.
سازمان پزشکان بدون مرز نیز با ابراز نگرانی از حوادث جاری در غزه اعلام کرد «به شدت نگران اوضاع جاری در غزه هستیم و ارتباط‌مان با همکارانمان در غزه قطع شده است.»