خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای 100 میلیارد تومان گازرسانی در سردترین شهر لرستان- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 مهر 1402 - 09:42
مدیرعامل شرکت گاز لرستان گفت: حدود 100 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای مرحله اول طرح گازرسانی به شول آباد هزینه شده است.
گازرساني،اجراي،طرح،گاز،درصد،شهر،لرستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، کرم گودرزی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: حجم عملیاتی طرح گازرسانی به شهر شول‌آباد شامل 157 کیلومتر شبکه‌گذاری پلی‌اتیلن، فلزی و نصب سه دستگاه تقلیل فشار است.
وی با اشاره به درصد پیشرفت فیزیکی گازرسانی به شول‌آباد افزود: طرح گازرسانی به شهر شول‌آباد و 38 روستای این منطقه با 98 درصد پیشرفت فیزیکی امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرعامل شرکت گاز لرستان با تأکید به اینکه بیش از 80 درصدی عملیات گازرسانی به شهر شول‌آباد در مناطق سخت‌گذر انجام شده‌است، عنوان کرد: حدود 100 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای مرحله اول این طرح هزینه شده‌است.
وی با بیان اینکه تلاش کرده‌ایم که اجرای گازرسانی به شول‌آباد در مناطق با حداقل پوشش گیاهی انجام شود، بیان کرد: در اجرای این طرح از مسیرهای بین روستایی قدیمی استفاده شده‌است.
گودرزی با اشاره به انجام مطالعات فاز دوم اجرای طرح گازرسانی به روستاهای احصاشده در شول‌آباد، گفت: مطالعات برای بقیه روستاهای این منطقه نیز انجام می‌شود.
به گزارش تسنیم، ضریب بهره‌مندی مردم لرستان از گاز هم‌اکنون 98.7 دهم درصد است که 11 درصد بالاتر از میانگین کشوری است.
606 هزار مشترک در لرستان از گاز طبیعی استفاده می‌کنند که 3869 مورد طی سه ماهه اول امسال جذب شده‌اند.
بیش از 1000 خانوار روستایی با اجرای گازرسانی به شهر شول‌آباد و 38 روستای مسیر از نعمت گاز بهره‌مند می‌شوند.
انتهای پیام/ 644