سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال ادامه‌دار شدن آتش سوزی‌های کانادا تا زمستان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 17 شهریور 1402 - 15:28
کارشناسان دولتی کانادا اعلام کردند میزان آتش سوزی در جنگل‌های این کشور به قدری شدید است که احتمال دارد تا زمستان ادامه داشته باشد.
كانادا،آتش،احتمالاً،سوزي،سپتامبر،غربي،شاهد،طبيعي

کارشناسان دولتی کانادا روز پنجشنبه گفتند که کانادا به طور بالقوه می‌تواند شاهد افزایش فعالیت آتش سوزی از شرق آلبرتا تا مرکز انتاریو تا پایان سال باشد.
برخی از آتش‌سوزی‌های بزرگ موجود ممکن است تا ماه سپتامبر یا احتمالاً تا اواخر پاییز یا حتی تا زمستان ادامه داشته باشند.
به گزارش گلوبال نیوز، نقشه‌های پیش‌بینی منتشر شده از منابع طبیعی کانادا نشان می‌دهد که منیتوبا احتمالاً شدیدترین فعالیت آتش‌سوزی را در ماه سپتامبر خواهد دید و ساسکاچوان، آلبرتای شرقی و انتاریوی غربی نیز احتمالاً شاهد فعالیت آتش‌سوزی «بالاتر از میانگین» خواهند بود.
آتش‌سوزی‌های جنگلی همیشه در کانادا رخ داده‌اند، اما آنچه جدید است فراوانی و شدت آنهاست.
جاناتان ویلکینسون، وزیر انرژی و منابع طبیعی فدرال کانادا روز پنجشنبه گفت که علت اصلی این مساله تغییرات آب و هوایی است.
ویلکینسون همچنین اعلام کرد بودجه جدیدی برای مبارزه با آتش سوزی‌های جنگلی در نظر گرفته شده است.
او در این خصوص گفت: در چند روز گذشته ما توافقاتی را با بریتیش کلمبیا و مناطق شمال غربی نهایی کردیم که از طریق آن بریتیش کلمبیا ۳۲ میلیون دلار دریافت خواهد کرد و بیش از ۲۸ میلیون دلار طی پنج سال آینده به مناطق شمال غربی ارائه خواهد شد.
این بودجه فدرال با کمک‌های استانی و منطقه‌ای تکمیل خواهد شد.
آب و هوای خشک ممکن است به این معنی باشد که برخی از آتش‌سوزی‌های جدید نیز ممکن است، شروع شوند.
بر اساس داده‌های منابع طبیعی کانادا، این کشور تا ۶ سپتامبر در مجموع شاهد ۶۱۷۴ آتش سوزی بوده که در حال حاضر بیش از هزار مورد آتش سوزی وجود دارد.
با صدور ۲۸۴ دستور تخلیه در سال جاری، ۲۳۲ هزار و ۲۰۹ نفر تخلیه شده‌اند.