خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شی جین‌پینگ: کشتی غول‌پیکر اقتصاد چین امواج را می‌شکافد و می‌تازد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 شهریور 1402 - 11:06
رئیس جمهور چین تاکید دارد که اقتصاد این کشور بسیار مقاوم بوده و پایه‌های رشد بلندمدت آن، دستخوش تغییر نشده است.
چين،اقتصاد،اقتصادي،تاكيد،بريكس،پكن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین که برای حضور در پانزدهمین اجلاس «بریکس» به آفریقای جنوبی سفر کرده است، اقتصاد پکن را به یک کشتی غول‌پیکر تشبیه کرد که انعطاف‌پذیری بالایی دارد.
وانگ وِنتائو، وزیر بازرگانی چین در مجمع اقتصادی بریکس، بیانیه‌ از پیش‌ تهیه‌شده جین‌پینگ را قرائت کرد.
رئیس جمهور چین در این بیانیه تاکید کرد: اقتصاد چین با انعطاف‌پذیری و مقاومت بالا، قابلیت عظیم و پویایی فوق‌العاده‌ای دارد.
به‌رغم اینکه گفته می‌شود سرعت احیای دومین اقتصاد بزرگ جهان به‌دلیل وخیم شدن بازار مسکن، کاهش یافته است، جین‌پینگ تاکید دارد که این کشور از مزایای اقتصادی زیادی بهره می‌برد که از جمله آن می‌توان به «بازاری با وسعت کلان»، سیستم صنعتی تمام‌عیار و فراوانی نیروی کارِ خبره اشاره کرد.
وی تاکید کرد: کشتی غول‌پیکر اقتصاد چین، همچنان مثل باد می‌تازد، امواج را می‌شکافد و پیشتازی می‌کند.
آمریکا دیروز(سه‌شنبه) چین را به کاهش شفافیت در گزارش چند ماه اخیر درباره داده‌های اقتصادی بنیادین این کشور متهم کرده و مدعی شده است که پکن، شرکت‌هایی که چنین داده‌های اقتصادی را جمع‌آوری و منتشر می‌کردند، تحت فشار قرار می‌دهد.