خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ممانعت از ورود 5000 رأس دام غیرمجاز به منطقه حفاظت شده البرز مرکزی- اخبار محیط زیست - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 15 مرداد 1402 - 14:44
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تهران، چرای غیرمجاز دام را یکی از مهمترین عوامل تخریب زیستگاه ها دانست و گفت: از ورود 5000 رأس دام غیرمجاز به منطقه حفاظت شده البرز مرکزی ممانعت شد.
حفاظت،چراي،دام،مناطق،غيرمجاز،زيست

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا رحمتی اظهار کرد: تعدادی گله‌دار با حدود 5000 راس دام که قصد داشتند به‌صورت غیر مجاز وارد منطقه حفاظت شده البرزجنوبی شوند توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان تهران شناسایی و از ورود آن به منطقه جلوگیری شده و به منظور برخورد قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی در خصوص تبعات چرای غیرمجاز دام در مناطق حفاظت شده گفت: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر مناطق با مشکل کاهش بارندگی و کم آبی مواجه بوده‌اند و تبعات آن نیز همواره متوجه رستنی‌ها و پوشش گیاهی بوده است، بنابراین چرای بی‌رویه و غیرمجاز می‌تواند مخاطرات غیرقابل جبرانی برای اکوسیستم منطقه به همراه داشته باشد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تهران با اشاره به اینکه چرای غیرمجاز دام در مناطق حفاظت شده یکی از مهمترین عوامل تخریب زیستگاه‌ها و تهدید جدی برای تنوع زیستی و پوشش گیاهی و همچنین عدم حفاظت آب و خاک است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برابر قانون چرای دام و تعلیف احشام در مناطق چهارگانه محیط زیست ممنوع است، متخلفان این حوزه نیز به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.
انتهای پیام/