سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت «محرمانه» تلویزیون از توطئه دشمنان برای دانشمندان ایرانی

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 04 مرداد 1402 - 18:28
سریال ۲۴ قسمتی و پربازیگر «محرمانه» در ژانر جنایی ـ علمی تولید مشترک صداوسیما و موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی به زودی به آنتن شبکه سه می‌رسد.
سريال،محرمانه،ايفاي،بازيگران،نقش،علمي،ميرعلمي،اميرسليماني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت سیما، «محرمانه» به تهیه‌کنندگی سید رامین موسوی، کارگردانی محمود معظمی و نویسندگی مهدی حمزه در بستر داستانی، روایتی واقعی است از پیشرفت‌های علمی دانشمندان کشورمان در حوزه پزشکی که توطئه مغرضانه دشمن را در بر دارد تا با ایجاد اختلال، مانع از دست‌یابی ایران به موفقیتی بزرگ شوند.
در سریال «محرمانه» بازیگران زیادی به ایفای نقش می‌پردازند که لاله اسکندری، علیرام نورایی، نسیم ادبی، فاطمه گودرزی، مجید مظفری، ایرج نوذری، رحیم نوروزی، رضا توکلی، رؤیا میرعلمی، کمند امیرسلیمانی و… از جمله این چهره‌ها هستند.
همچنین جمعی از بازیگران ترکیه، هلند و آفریقایی در این سریال ایفای نقش می‌کنند.
سریال ۲۴ قسمتی «محرمانه» در ژانر جنایی علمی تولید مشترک صداوسیما و مؤسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی به زودی به آنتن شبکه سه می‌رسد.
جزئیات بیشتری از این سریال در رزهای آتی اعلام خواهد شد.