خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانور مشترک مقابله با سوانح پرتویی در نیروگاه اتمی برگزار می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 28 تیر 1402 - 19:01
بوشهر- رئیس بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر گفت: مانور مشترک مقابله با سوانح پرتویی در نیروگاه اتمی برگزار می‌شود.
مانور،احمر،هلال،نيروگاه،اتمي

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بنازاده عصر چهارشنبه در نشست با مسئولان سازمان امداد و نجات هلال احمر اظهار داشت: نیروگاه اتمی بوشهر آمادگی لازم برای همکاری با سازمان هلال احمر را دارد.
وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای برگزاری مانور مشترک مقابله با سوانح پرتویی در نیروگاه اتمی بیان کرد: امیدواریم هر چه سریع‌تر شاهد برگزاری این برنامه باشیم.
رئیس بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر با بیان اینکه آمادگی کامل برای تعامل و همکاری در اجرای مانور را داریم خاطرنشان کرد: سناریوی این مانور را تنظیم و هر دستگاه گوشه‌ای از کار را با استانداردهای جهانی را می‌گیرد
بنازاده با تاکید بر مشارکت و همراهی همه نهادهای مربوطه اضافه کرد: اگر دستگاهی توان بیشتری جهت امداد دارد درخواست دهد تا اضافه شود.
وی افزود: با همکاری هلال احمر یک مانور درون سازمانی مشترک برگزار خواهیم کرد و از کار گروهی دستگاهی استقبال می‌کنیم چرا که این تعامل باعث جلب اعتماد عمومی نیز خواهد شد.