خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ووندروشوا؛ نخستین قهرمان متاهل ویمبلدون زنان/ حضور تاریخی در جمع 10 تایی ها- اخبار ورزش جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 25 تیر 1402 - 10:13
مارکتا ووندروشوا تنیسور اهل جمهوری چک با قهرمانی در بخش زنان گرنداسلم ویمبلدون 2023 به دستاوردهای تاریخی رسید.
تنيسور،قهرمان،ويمبلدون،1981،چك

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مارکتا ووندروشوا تنیسور اهل چک نخستین قهرمان متاهل ویمبلدون انفرادی زنان از سال 1981 شد.
42 سال پیش کریس اورت آمریکایی برای سومین بار در دوران حرفه ای خود قهرمان مسابقات شد (1974، 1976، 1981).
او در سال 1979 با جان لوید تنیسور انگلیسی ازدواج کرد و در سال 1987، این زوج از هم جدا شدند.
مارکتا ووندروشوا یک سال پیش ازدواج کرد.
او در نخستین سالروز اردواجش قهرمان ویمبلدون شد.
این تنیسور در صحبت‌های خود پس از اهدای جایزه به این موضوع اشاره کرد.
ووندروشوا به لطف قهرمانی در این مسابقات برای نخستین بار در دوران حرفه‌ای خود به جمع 10 نفر برتر رنکینگ WTA راه پیدا می‌کند.
برای پیروزی در تورنمنت گرند‌اسلم، ووندروشوا 2 هزار امتیاز امتیاز کسب کرد و اکنون او در مجموع 3 هزار و 106 متیاز خواهد داشت.
بنابراین، این تنیسور اهل جمهوری چک از دهمین نفر برتر جهان یعنی داریا کاساتکینا روسی پیشی می‌گیرد.
انتهای پیام/