خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ روستای لرستان پتانسیل تبدیل به روستاهای هدف گردشگری را دارند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 19 تیر 1402 - 17:44
خرم‌آباد - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان گفت: ۳۰ روستای این استان دارای پتانسیل قرارگرفتن در فهرست روستاهای هدف گردشگری هستند.
گردشگري،روستاهاي،هدف،لرستان،روستاي،روستاها،تاريخي،طبيعي،اظهار

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن‌پور امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: باتوجه‌به ظرفیت‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی روستاهای لرستان و به‌منظور توسعه صنعت گردشگری، به دنبال افزایش روستاهای هدف گردشگری با رویکرد توزیع عادلانه شهرستانی هستیم.
وی اظهار کرد: در نظر داریم با پیگیری‌ها در سطح وزارتخانه و تهیه و ارائه مستندات، برای شهرستان‌های تازه‌تأسیس استان نظیر چگنی، رومشگان و شهرستان‌های فاقد روستاهای هدف گردشگری از جمله کوهدشت، دلفان و سلسله، روستاهای هدف گردشگری جدید باتوجه‌به ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی این مناطق تعریف کنیم.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان با بیان اینکه مهم‌ترین محورهای مورد تأکید برای توسعه گردشگری روستایی، برخورداری از ظرفیت‌های گردشگری با محوریت پتانسیل‌های تاریخی و طبیعی است، اظهار کرد: براین‌اساس ۳۰ روستای لرستان دارای پتانسیل قرارگرفتن در فهرست روستاهای هدف گردشگری هستند.
حسن‌پور، ادامه داد: در همین راستا ایجاد زیرساخت‌های گردشگری نظیر راه دسترسی، گاز، آب، برق و مخابرات و پیگیری برای صدور مجوز فعالیت نظیر ایجاد اقامتگاه بوم‌گردی، سفره‌خانه سنتی و… برای این روستاها جهت ارائه خدمات مناسب به گردشگران در دستور کار قرار دارد.
وی، تصریح کرد: تمامی فعالیت‌های مربوط به زیرساخت‌های گردشگری در روستاها با اولویت مردم جوامع محلی و بخش خصوصی، در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، اضافه کرد: برگزاری دوره توانمندسازی گردشگری در حوزه‌های اقامت، پذیرایی، آداب مهمان‌نوازی و… توسط کارشناسان گردشگری و نیز برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزش صنایع‌دستی در روستاهای هدف گردشگری از مهم‌ترین اقدامات آموزشی و ترویجی در سطح این روستاها است.
حسن‌پور، یادآور شد: در حال حاضر روستاهای «بیشه»، «رباط نمکی»، «سنگ‌تراشان»، «گوشه شهنشاه» و «چنارگریت» در شهرستان خرم‌آباد، روستاهای «ونایی» و «دهکرد» در شهرستان بروجرد، روستای «ولیعصر» در پلدختر، روستاهای امامزاده «قاسم» و «کمندان» در ازنا، روستای «گایکان» در الیگودرز و روستای «سراوند» در دورود، روستاهای هدف گردشگری استان لرستان هستند.